Angol foci

De Boer Angliában is gyorsan megég?

  • MVB80

A Burnley elleni meccsen múlik a Crystal Palace edzőjének sorsa.

Három meccs, 0 rúgott, 6 kapott gól, 0 pont. Így áll a Crystal Palace, amely az előző idényben Sam Allardyce vezetésével a 14. helyen zárt, vagyis a szurkolóknak nem kellett szívgyógyszert felíratniuk, hogy átvészeljék a bajnokság utolsó pár fordulóját.

Most viszont érthetően feldúltak a drukkerek, és bizony a vezetőség is komolyan elgondolkozott azon, hogy mi legyen Frank de Boerral. A holland szakember állása igencsak veszélyben volt, hiszen a vb-selejtezők miatti szünet ideálisnak tűnt arra, hogy a Palace-nál rendezzék a sorokat, és De Boert kipöckölve új edzővel folytassák.

Fel van adva a lecke

A klub elnöke Steve Parish elbeszélgetett De Boerral, aki a hírek szerint kapott egy utolsó esélyt, és a vasárnapi, Burnley elleni meccsen kell valamit produkálnia, ellenkező esetben repül. Tavaly a Burnley oda-vissza nyert a Palace ellen, hazai pályán 3-2 lett a vége, a győztes gólt Ashley Barnes a 94. percben szerezte.

Ha a csapatnak nem sikerülne megtörnie a rossz sorozatot, és De Boert tényleg kivágják, akkor a klubhoz sportigazgatóként visszatérő Dougie Freedman lehet a beugró.

A holland edzőnek pedig nagyon kínos lenne egy újabb bukta, azok után, hogy tavaly mindössze 85 napot töltött az Internél, és novemberben lapátra tették, amikor a milánóiak a 12. helyen álltak a tabellán.

1x2    
Burnley Döntetlen Crystal Palace
2.30 3.05 3.15
Fogadási határidő: 09.10. 14:30