Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország-Lettország vb-selejtezőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Magyarország-Lettország vb-selejtezőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Varin

Annyira klasszikus 2-0 nálam ez a meccs, hogy na. Látom magam előtt a 45 perces szenvedést, a szünetben érkező hangos füttyszót, majd a második félidei két gólt, rém gyenge játék kíséretében.

Erőtlen csapat a lett, de megszórni nem szokták őket és gyenge csapat a miénk, kitömni pedig nemigen tudunk senkit sem. Az utolsó három magyar győzelem ebben a párosításban egyaránt kétgólos volt, és szerintem gólt nem kapunk ezúttal. Mindezek szellemében tippemnél még egy gól bónusz is belefér, de nálam a 2-0 a favorit végeredmény.

Tipp: Hazai és kevesebb, mint 3.5 gól@ TippmixPro@1.80

Tomihmv

Az Andorra elleni vereséggel végleg elszálltak a továbbjutási reményeink, no, nem mintha túl sok lett volna a sorsolást követően. A legutóbbi zakó miatt azonban kutyakötelessége a válogatottnak, hogy javítson és bizonyítson a szurkolóknak, hogy az tényleg csak egy kisiklás volt.

A lehetőségekhez mérten Bernd Storck szövetségi kapitány egy igen erős keretet trombitált össze a lettek és a portugálok elleni meccsre. Mivel a luzitánok elleni vasárnapi meccsen még így sem lesz sok sanszunk, csütörtökön győzni kell.

Egyébként sem fogadható el más eredmény a csapattól hétközben, még úgy sem, hogy a legutóbbi négy mérkőzésünkön gólt sem szereztünk. Úgy vélem ugyanakkor, hogy a siker nem marad el, mivel a letteknél lesz egy-két komolyabb hiányzó, továbbá iszonyatosan mély gödörben vannak, hiszen az utolsó hét meccsüket zsinórban elveszítették, köztünk a mieink ellenit is, még októberben 2-0-ra.

Tipp: Magyarország nyer @ TippmixPro@1.30

MVB80

Ha magyar futballista lennék, összetenném a két kezem, hogy van még ember, aki kíváncsi a csapatra az Andorra elleni förmedvény után. Fogadkozásban nagyjából minden évben világbajnokságot tudnánk nyerni, és az volt a legszomorúbb a pékek, tanárok és villanyszerelők elleni zakóban, hogy a csapat pillanatok alatt lerombolta azt, amit a tavalyi Eb-vel felépített.

Két gyászos formában lévő válogatott meccsétől mit lehetne várni? A lettek állítólag ötvédős felállással készülnek ellenünk, mi meg nem vagyunk az a hú, de kreatív brigád. Személy szerint azt várom, hogy a játékosok túrják fel a pályát, és hajtsák ki a belüket, úgy, ahogy például a norvégok elleni Eb-pótselejtezőn tették, amikor még Dzsudzsák is úgy tette oda magát a párharcoknál, mintha egy törésbiztos Lamborghini lett volna neki feldobva. 

Tipp: Gólszám 2-3 @ TippmixPro@1.70

[2059314] 2017-08-31 20:45:00 Magyarország - Lettországx;

steve94

Mára már csak a szokásos matematikai esély maradt a kijutásra, így a meccsnek lehet egy kis barátságos meccs jellege, tekintve, hogy mindkét válogatott esélytelen az 1-2. hely egyikére, viszont nem lenne szép, ha ma itthon sem tudnánk nyerni az andorrai történtek után a csoport 2. leggyengébb válogatottja ellen, ma ez szerintem hazai közönség előtt sikerülni fog, ezúttal komolyabb kerettel érkezünk mint Andorrába. Lettországban 2 góllal is jobbak voltunk, így én háromesélyben magyar sikerre fogadok 1.30-as szorzón.

Tipp: Magyarország nyer @TippmixPro@1.30

Andersson04

A magyar csapat támadójátéka nagyon akadozott az elmúlt meccseken, ezért ma sem számítok gólzáporos meccsre. 1-2 góllal azért illene legyűrnünk a letteket hazai pályán, ami sikerülni is fog, de nem számítok jó meccsre.

Tipp: Hazai és kevesebb, mint 3,5 gól@ TippmixPro@1.80