Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek az Andorra-Magyarország vb-selejtezőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk az Andorra-Magyarország vb-selejtezőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Pénteken Andorrába látogat a magyar válogatott.

Varin

Ez a válogatott nem az igazi, minden poszton tartalékos kicsit, így pedig egy Andorra is túl nagy falatnak ígérkezik ahhoz, hogy egy kiütéses sikerrel hangoljon a csapat az év második felére. Andorra Svájcnak is betalált, ráadásul négy lövési kísérletük is volt a helvétek ellen, ami várhatóan ellenünk 6-7 is lehet akár. Ha valamikor elkaphatnak minket a miniállam tagjai, szerintem az most lehet és a szorzó is igen zsíros arra, hogy legalább egyszer betalálnak. Nálam ez a meccs 1-3.

Tipp: Hazai csapat 0,5 gól felett @ TippmixPro@3.35

Tomihmv

Szoros meccsre számítok, hogy miért? Egyrészt a magyar válogatott játékosainak júniusban már a nyaraláson szokott járni az eszük, másrészt az utazókeret ezúttal igen felforgatott és összeszokatlan lesz, hogy mást ne mondjak mindössze két csatárt visz magával Bernd Storck, Andorrában ráadásul műfüvön kell játszani.

Mindezek ellenére természetesen magyar sikert várok, hiszen órási blama lenne, ha nem nyernénk, de mindezt egy szoros meccsen, ahol véleményem szerint maximum három gól születik majd.

Tipp: Vendég és kevesebb, mint 3,5 gól @ TippmixPro@1.65

mr.blonde

Fogadási szempontból nem sok fantázia van ebben a mérkőzésben. Nyilván Andorra játékereje nem említhető egy lapon a magyar csapatéval, ezért Storck bátran megtehette, hogy jó pár fiatalnak és új arcnak adjon bizonyítási lehetőséget. Az összeszokottság hiánya, a műfű és a hazaiak várható buszos taktikája megnehezítheti a mieink dolgát, de azt gondolom, hogy így is problémamentes győzelmet aratunk majd pénteken.

Tipp: Vendégcsapat pontosan két góllal nyer@TippmixPro@3.55

MVB80

Elég fura érzés, hogy egy éve ilyenkor azon gondolkoztam, mit vigyek magammal a foci-Eb-re, és számoltam az osztrákok elleni nyitómeccsig hátralévő perceket, most meg azon agyalok, ebből a viharvert keretből milyen csapatot lehet felküldeni a masszívan bekkelő és a kőkemény belépőkből rendszert csináló, lelkes andorrai iparosok ellen.

Országos cimborám meg van róla győződve, hogy Andorra történelmi meglepetést okoz, a félidőben vezetni fog, és 2 vagy 3 gólt szerez majd, én viszont azt várom, hogy valahogy daráljuk be őket. És nagyon szeretném, ha Eppel betalálna Andorrának, azok után, hogy az oroszok ellen egy szerencsétlen mozdulattal bevette a kapunkat első válogatottsága alkalmával. Mondjuk nem ártana, ha nem ballábas szélső játszana mindkét oldalon, de majd Herr Storck kitalálja, hogyan oldjuk meg ezt a házi feladatot. 

Tipp: Gólszám 2-3 @ TippmixPro@2.05

[2059311] 2017-06-09 20:45:00 Andorra - Magyarországx;

steve94

Nem látok reális esélyt egy andorrai meglepetésre, eddig mindhárom egymás elleni meccsünk magabiztos győzelmet hozott, még a hollandiai 8-1 után összeomlott válogatott is 2-0-ra nyert, ma is könnyed győzelem születhet az 5 évvel ezelőtti 0-5-re megnyert vb selejtezőhöz és az őszi 4-0-ás hazai győzelmünkhöz hasonlóan, bár most ezzel a valamelyest felforgatott kerettel az 5 vagy több gól meglepő lenne, de úgy gondolom 3-4 gól elérhető lehet az amatőrökből álló Andorra ellen hiába értek el 1-2 jobb eredményt hazai környezetben.

Tipp: Vendégcsapat góljainak száma: 3 vagy több @TippmixPro@1.70

Andersson04

Ezen a mérkőzésen a körülmények a hazaiaknak kedveznek, ezért egy nagyon kemény, agresszív találkozót várok, kevés góllal. A magyar válogatott új csatárokkal áll fel, akik nagydarab, fejjátékban jó támadók, ezért idő kell majd mire vezetést szerzünk. Ezzel együtt a hátsó alakzat rutinos, légiós védőkből áll fel, így nem hiszem hogy kapunk gólt.

Tipp: Vendég és kevesebb, mint 3,5gól@ TippmixPro@1.65