Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Juventus-Real Madrid BL-döntőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Juventus-Real Madrid BL-döntőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük szerkesztőinket, tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Varin

Én a magam részéről már tíz hónappal ezelőtt, 15-szörös oddsért letettem a voksomat a Juventus BL-győzelme mellett, ám nemrég egy fórumos eszmecsere alkalmával már azon morfondíroztam, hogy kiszállok a fogadásomból, amelyet meg is tettem. Igazából hetek alatt sem lettem okosabb a mérkőzést illetően, nagyon 50-50 a találkozó és bár olaszos szívem a Juventushoz húz, mindkét csapat annyira tökéletes gépezetként funkcionál, hogy teljesen tanácstalan vagyok. De annyira, hogy még akár azt is el tudom képzelni, hogy 4-0-ra üti ki a jó napot kifogó Real Madrid az olaszokat... Ezen okból én erre a meccsre nem tudok se jó, se rossz tippet megfogalmazni.

[2490505] 2017-06-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx

Tomihmv

Abszolút fifty-fifty az idei BL-döntő, bármilyen eredmény benne van a pakliban, vélhetően nüanszok döntenek majd. Éppen ezért is gondolom azt, hogy az EL-fináléhoz hasonlóan ezen a meccsen is kiosztásra kerülhet majd jó pár sárga kártya. Ugye mindkét csapatban vannak olyan játékosok, akik bármikor jók lehetnek egy lapra, s mindkét fél igen szépen gyűjtötte a sárga kártyákat az egyenes kieséses szakaszban, a tét pedig most lesz a legnagyobb az idei szezonban. A másik pedig a játékvezető, Felix Brych személye, aki előszeretettel alkalmazza a lapokat fegyelmezésként, a legutóbbi BL-meccsén, a Porto-Juventus ütközeten például öt sárga és egy piros lapot osztott ki februárban. 

Tipp: Több, mint 4,5 sárga lap @ TippmixPro@1.50

mr.blonde

Szerintem teljesen háromesélyes a mérkőzés, a szezon során mutatott játék alapján mindkét fél rászolgált a Bajnokok Ligája-győzelemre. Fogadási szempontból éppen ezért nehéz terep ez a finálé, nem is nagyon találtam a magyar bukmékerek kínálatából komoly ev-s tippet. Feszült meccsre számítok, ahol véleményem szerint 2-3 gól a realitás. 

Tipp: Gólszám 2-3@TippmixPro@1.90

steve94

A Juventus amit nyújtott a szezon során az nagyon meggyőző volt, 2015-ben már közel voltak a BL címhez, akkor az elődöntőben jutottak túl a Madridon, a mostani Juventus még jobbnak tűnik a 2 évvel ezelőttitől. Természetesen a Real Madrid teljesítményére sem lehet panasz, de a Juve sokkal éhesebb lehet erre a sikerre, így én az olaszok BL címére számítok.

Tipp: Juventus nyeri a BL-t @ TippmixPro @1.90

Noemail

Azt gondolom, hogy mindkét fél megérdemelten jutott be a döntőbe és nem véletlenül adnak a bukik közel azonos szorzót a csapatok sikerére. Végig hajtós, futós meccset, nagy taktikai csatát várok, ahol szerintem rendes játékidőben nem fog eldőlni a serleg sorsa. A nagyon fegyelmezett Juve szerintem képes kapott gól nélkül - esetleg egy bekapott góllal - lehozni a 90 percet, míg Realtól elvárható, hogy annyit rúgjon, mint az ellenfél. Közel egyenlő erők küzdelme, tehát számomra döntetlen ez a meccs.

Tipp: Döntetlen @ TippmixPro @3.10

Molni82

Nekem a Juventus felé húz a szívem. Végig kiegyenlített csatát várok, kevés góllal.
A legjobb támadósor a legjobb védelem ellen. Rendes játékidőben szerintem nem fog
eldőlni a mérkőzés, várom a 11-es rúgásokat.  A dörzsölt olasz védők levédekezik
Ronaldót, így kevés esélye lesz gólt rúgni a Realnak.

Tipp: Juventus nyeri a BL-t @ TippmixPro @1.90

[2490505] 2017-06-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;