Topligák

Nyert a MU, a Roma és a Hertha, botlott az Inter - ez történt vasárnap

A legtöbb nagycsapat hozta a maga meccsét, de volt, aki beleszaladt a késbe. A hatharom.com olasz és spanyol tippjeivel nagyot lehetett kaszálni a hétvégén.

Premier League

A Premier League-ben vasárnapra két mérkőzés maradt és mind a két találkozón papírforma eredmény született. A déli meccsen a Manchester United 3-0-ra legyőzte a sereghajtó Sunderlandet, így továbbírta veretlenségi sorozatát és ideiglenesen fellépett a tabella 5. helyére.

A nap másik mérkőzésén az Everton és a Leicester City vívott egy hatgólos ütközetet, melynek végén a liverpooli alakulat lehetett boldogabb. A csapatok alaposan bekezdtek, hiszen már az első 10 perc végén három gólt láthatott a nagyérdemű, a szünetre pedig 3-2-es hazai vezetéssel vonultak a felek. A második játékrész már szolidabbra sikerült, az Everton rárakott még egyet, amire a Rókák már nem tudtak válaszolni, így öt győztes bajnoki után Craig Shakespeare elszenvedte első vereségé a Leicester kispadján.

2017-04-09;47

Serie A

Olaszországban is a nagyokról szólt a vasárnapi játéknap: a Milan rendkívül magabiztosan ütötte ki a Palermót, amelybe Sallai Roland az 54. percben csereként szállt be. A Serie A egy másik magyarjának, Nagy Ádámnak sem volt sok sikerélménye a hétvégén, a Bologna odahaza kapott egy hármast a Romától. A válogatott középpályás kezdőként 63 percet kapott Donadoni mestertől.

A vasárnap meglepetését egyértelműen az Inter szolgáltatta, amely 2-1-re kikapott a kiesőhelyen álló Crotonétól, amely zsinórban második győzelmét aratta és ezzel versenyben maradt a kiesés elkerüléséért vívott harcban.

Meglehetősen jól járhatott egyébként, aki olvasta a fordulóra készült beharangozónkat, ugyanis valamennyi meglátásunk ült, így sok szép zöld tippet könyvelhettünk el.

2017-04-09;55

Bundesliga

Három vesztes mérkőzés után ismét győzelmet ünnepelhetett a Hertha, amely hazai pályán verte 2-0-ra az Augsburg gárdáját. Dárdai Pál együttese gyorsan eldöntötte a három pont sorsát, hiszen Brooks majd Stocker góljaival már a szünetre beállította a végeredményt.

A Bundesliga másik vasárnapi találkozóján egy igazi őrült futamot mentek a csapatok, az Ingolstadt - Dartmstadt hamisítatlan kiesési rangadót vívott egymással. A vezetést ugyan a hazaiak szerezték meg, ám a szünetben a Darmstadtnál volt az előny, majd a végére ismét az Ingolstadt került előnybe. Volt itt minden, aminek lennie kell, öt gól, két piros lap, ja, és egy félidő/végeredmény is befigyelt laza 26-szoros szorzóért.

2017-04-09;54

La Liga

Spanyolországban a Valencia sorozatban a harmadik fordulóban zsebelte be a három pontot, a Denevérek ezúttal a Granada otthonában nyertek 3-1-re. A négy gól és a vendég siker egy hármas oddsú nyertes tippel is megörvendeztetett minket. Akárcsak az Osasuna-Leganes meccsre ajánlott mindkét csapat szerez gólt fogadásunk.

Az Eibar egyre komolyabb gondolja, hogy kilép a nemzetközi porondra, a kiscsapat ezúttal a Celta Vigo otthonában aratott meglepetésgyőzelmet és fellépett a tabella 6. helyére.

2017-04-09;87