Topfoci

Pályán a Barca, a PSG és a Bayern - keddi műsor

Bár a Bajnokok Ligájára még jövő hétig várni kell, unalmasnak nem neveznénk a keddi napot, hiszen kupameccsek és bajnoki fordulók is szerepelnek a napi menüben.

Spanyolország

A nap slágermérkőzése kétségtelenül a Barcelona és az Atlético Madrid randevúja lesz, a két spanyol topcsapat a Király Kupa elődöntőjének visszavágóját tudja le a Nou Campban. Az egy héttel ezelőtti odavágón a katalánok Suárez és Messi góljaival 2-1-es győzelmet arattak, így a keddi meccsen már egy döntetlen illetve egy 0-1-es vereség is elegendő Luis Enrique csapatának a továbbjutáshoz.

Mivel a hétvégi bajnokin a gránátvörös-kékek mestere több poszton is pihentette alapembereit, ezért arra számíthatunk, hogy győzelemre játszanak majd a visszavágón is. A bukmékerek szerint Messiék a favoritok, a Matracosok sikere pénzünk ötszörösét érné. A találkozóval részletesebben a keddi napon is foglalkozunk majd, így érdemes lesz követni honlapunkat a későbbi órákban.

1x2    
Barcelona Döntetlen Atlético Madrid
1.55 3.85 5.00
[2451500] 2017-02-07 21:00:00 Barcelona - Atlético Madridx;

Németország

Németország az a hely, ahol a kupának még mindig óriási a presztízse, a keddi napon pedig négy találkozóra is sor kerül a sorozatban. A legnagyobb érdeklődés természetesen a Bayern München mérkőzését övezi, Carlo Ancelotti legénysége hazai pályán a Wolfsburgot fogadja. Mivel a továbbjutás csupán egy mérkőzésen dől el, ezért még a bajorok sem mehetnek biztosra, de a Lewandowskiék győzelmére kínált 1.18-as szorzó sokat elárul az esélyekről.

Egy magyar játékosért is szoríthatunk majd, hiszen a Megyeri Balázst is foglalkoztató Fürth a Mönchengladbachot látja vendégül.

2017-02-07;209

Franciaország

Bár a francia bajnokságban sokáig a meglepetéscsapat Nice állt a tabella élén, mostanra a Monaco és a PSG "kiegyenesítette" a táblázatot. A hercegségbeliek előnye jelenleg 3 pont a címvédővel szemben, ám a Montpellier elleni idegenbeli találkozó után ez könnyen változhat. Falcaóék ugyan 2017-ben még veretlenek, ám a Montpellier utoljára szeptemberben (!) vesztett el tétmeccset hazai pályán, így egyáltalán nem ígérkezik könnyű 90 percnek a keddi.

Lényegesen könnyebb helyzetben van a PSG, amely Párizsban fogadja a Lille-t. Unai Emery együttese 2017-ben már 8 tétmeccset vívott meg, és ezek közül hetet megnyert, így az önbizalommal nem lehet gond a Szajna partján. Bár a hazaiak soraiból több sztár, így például Ángel Di María, Javier Pastore és Marco Verratti is sérüléssel bajlódik, a fogadóirodák tutira veszik a hazait, hiszen mindössze 1.20-as oddsal fogadható a PSG sikere.

2017-02-07;53

Olaszország

Az olasz foci szerelmesei sem maradnak hoppon, hiszen a Serie A legutóbbi fordulójából elmaradt meccsek közül kedden a Roma és a Fiorentina rangadóját élvezhetik. A két gárda között jelenleg 10 pont a különbség a tabellán a Farkasok javára, ám a két csapat legutóbbi összecsapását a Violák nyerték Firenzében. Mindkét oldal győzelemmel melegített erre a meccsre, így bizakodva készülhetnek a találkozóra. A mérkőzéssel részletesebben is foglalkozunk majd a mai nap folyamán.

1x2    
Roma Döntetlen Fiorentina
1.60 3.60 5.50
[2319763] 2017-02-07 20:45:00 Roma - Fiorentinax;