Sportfogadás

Tippeltünk az FA Kupára is!

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a szombati napra, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Chelsea-Brentford
Tipp: Chelsea -1 (európai hendikep)
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Londoni derbit rendeznek az FA Kupa negyedik fordulójában, mivel a Chelsea a Brentford együttesét fogadja. A felek közt ég és föld a különbség perpillanat, hiszen amíg a hazaiak a Premier League éllovasai, addig a vendégek a másodosztály 15. helyén tanyáznak. A Kékek jó formában vannak tehát, ráadásul mindenki bevethető közülük, ezzel szemben a piros-feketék utolsó két meccsüket elveszítették, továbbá legalább öt hiányzóval kell számolniuk. A felek legutóbb 2013-ban találkoztak a Stamford Bridge-en, akkor a Chelsea 4-0-ra tudott nyerni. Ha ekkora különbség ezúttal nem is lesz, de úgy véljük, hogy a hazaik legalább két találattal legyőzik a Brentfordot.

[2440551] 2017-01-28 16:00:00 Chelsea - Brentfordx;

Tottenham-Wycombe
Tipp: Hazai csapat góljainak száma 3+
Odds:
 1.55 @ Tippmixpro

Kereken hetven helyezés választja el a Tottenham és a Wycombe gárdáját, hiszen amíg a hazaiak a Premier League harmadik, addig a vendégek a negyedosztály - League Two - ötödik helyén tanyáznak. Mindkét csapat jó passzban várja a mérkőzést, ám amíg a Spurs olyan együtteseket fektetett mostanában két vállra, mint a Chelsea, addig a Wanderers legnagyobb skalpja az utóbbi hetekben a Blackpool legyőzése hosszabbításban a Checkatrade Trophyban. Noha a hazaiknál biztosan lesznek kimaradók, a Tottenham "vegyes csapata" is bőven lesz olyan erős, hogy legalább három találatot szerezzen a Wycombe ellen szombaton.

[2440544] 2017-01-28 16:00:00 Tottenham Hotspur - Wycombex;

Lincoln-Brighton
Tipp: Brighton
Odds: 
1.70 @ Tippmixpro

Az ötödosztály éllovasa, a másodosztály első helyezettjét fogadja, avagy a Brighton Lincolnba utazik. A vendégeknek nagyon megy mostanában, az utolsó kilenc meccsükből csak egyet nem tudtak megnyerni. A hazaikra sem lehet panasz ugyanakkor, ám rosszul hangoltak a hétvégi meccsre, hiszen kedden 3-0-ra kaptak ki az ötödosztály ötödik helyezettjétől. Noha a City az előző körben a szintén championshipes Ipswich együttesét ejtette ki, szerintünk a jelenleg formában lévő Brighton nagy falatnak tűnik a hazai gárdának, s véleményünk szerint a kék-fehérek be is húzzák a hétvégi meccset.

[2440550] 2017-01-28 16:00:00 Lincoln - Brightonx;
hatharom.com
Chelsea-Brentford Chelsea -1 (európai hendikep)
Tottenham-Wycombe Hazai csapat góljainak száma 3+
Lincoln-Brighton Brighton
@3.82