Sportfogadás

A Fradi a favorit az örökrangadón

Örökrangadóval zárul az NB I 2016-2017-es idényének őszi szezonja, avagy a Ferencváros az MTK-t fogadja. A Tippmixpro fogadói, a Tippkirály játékosai és oldalunk szerkesztői szerint is az FTC lesz a mérkőzés győztese.

Szinte mindenkinél a Fradi a befutó szombaton.

Szombaton véget ér az NB I 2016-2017-es szezonjának őszi szezonja, a bajnokság idei utolsó mérkőzése pedig az örökrangadó, vagyis a Ferencváros-MTK ütközet lesz. Noha a hazaiak a legutóbbi fordulóban meglepetésre kikaptak a Mezőkövesd otthonában, ám még így is Thomas Dollék vannak lényegesen jobb passzban. Ugyanis a vendégek zsinórban hat (!) nyeretlen mérkőzéssel a hátuk mögött várják az idei utolsó bajnokijukat, ráadásul másfél hete sikerült kiesniük a Magyar Kupából az NB II-es Doroggal (!) szemben. Az FTC-nél sem rózsás a helyzet azért, de hazai pályán jól szerepelnek Böde Dánielék, ugyanis az utolsó hat hazai meccsükön 11 pontot szereztek a Groupama Arénában.

A felek idén szeptemberben már találkoztak egymással, s akkor Dunaújvárosban az MTK meglepetésre 2-1-re tudta legyőzni a IX. kerületi együttest. Azonban a kék-fehéreknek a zöld-fehérek otthonában az utóbbi években nem sok babér termett, ugyanis a csapatok utolsó 11 FTC pályaválasztásával lejátszott találkozójából 10-szer (!) a Ferencváros tudott nyerni.

Mindezek után nem meglepő, hogy bukmékereknél az FTC a mérkőzés esélye, szintúgy, mint oldalunk szerkesztőinél, s a fogadóknál is. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 67(!) százaléka a hazai sikert, 28 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelemre a tétek mindössze 5 (!) százaléka érkezett. Főleg úgy nem meglepőek ezen adatok, hogy a Ferencváros alapvetően erősebb csapat, mint az MTK - különösképp hazai pályán -, ráadásul Thomas Doll szinte mindenkire számíthat, míg Teodoru Vaszilisznek Szatmári Istvánt, Mato Grigicset, Borbély Bálintot, Varga Szabolcsot, Korozmán Kevint és Hrepka Ádámot is nélkülöznie kell.

A Tippkirály játékosainak körében is hasonló a helyzet, hiszen a tipsterek 50 százaléka vár hazai sikert, 30 százalékuk döntetlenre, míg a maradék 20 százalék az MTK-ra tippelt.

1X2    
Ferencváros Döntetlen MTK
TippmixPro@1.50 TippmixPro@3.70 TippmixPro@7.00
209575
[2295512] 2016-12-10 18:00:00 Ferencváros - MTKx;
[2363693] 2016-12-06 20:45:00 Benfica - SSC Napolix;