Bajnokok Ligája

Ez jó tippnek tűnik a Barcelona meccsére

Skóciában harcolhatja ki a továbbjutást a Bajnokok Ligája csoportköréből a Barcelona, amely annak a Celticnek a vendége lesz, amelyet szeptemberben 7-0-ra győzött le.

fcbarcelona.es

Ha sikerült volna megtartania előnyét a Barcelonának Manchesterben, akkor már most úgy léphetnek pályára, hogy már ott van az egyenes kieséses szakaszában, ám mivel a City fordítani tudott, ezért a katalánok számára még bőven van tétje ennek a meccsnek.

A Celtic számára sem érdektelen a találkozó és nemcsak azért, mert a Barcelona a vendég, hanem mert matematikai esély még maradt a továbbjutásra.

[2363702] 2016-11-23 20:45:00 Celtic - Barcelonax

A Barcelona a hétvégén nagy meglepetésre csak 0-0-s döntetlent játszott odahaza a Malágával, de azon a mérkőzésen sem Luis Suárez, sem Lionel Messi nem játszott, eltiltás valamint sérülés miatt. Luis Enrique azonban szerdán már mindkét sztárját bevetheti, így elöl összeállhat az MSN-trió. A katalánok Iniestát leszámítva, nagyjából a legerősebb kezdőjükkel játszhatnak majd Glasgowban, míg a zöld-fehéreknél Brendan Rodgersnek Kieran Tierney és Kris Commons játékától kell eltekintenie.

[2363702] 2016-11-23 20:45:00 Celtic - Barcelonax;5

Miután a Barca a legutolsó 4 meccsét egyaránt megnyerte a Celtic ellen, ezért a bukik nem volt valami bőkezűek a vendég sikerre, hiszen az 1.25-ös szorzó, minden csak nem jó. Főleg, ha azt nézzük, hogy a City például csak 3-3-ra végzett itt, de Messiék is csak egy soványka 1-0-s sikerrel távoztak legutóbbi látogatásukkor, még 2013-ban. A Barca sztárjainak lábában a válogatott selejtezők miatt összesűrűsödtek a meccsek, így az őszi idény végéhez közeledve már bőven benne van a pakliban egy-egy megingás.

Ezzel együtt a két csapat játéktudása között óriási különbség van papíron, de a hazai pálya, a Celtic Park atmoszférája segítheti a skótokat, akik egy lelkes, de ugyanakkor fegyelmezett játékkal nagyobb erőbedobásra késztethetik Messiéket. A katalánok legutolsó öt idegenbeli bajnokijukon egyaránt kaptak gólt, véleményünk szerint zsinórban összejöhet a hatodik eset is.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.75
Barcelona#esp-barcelona#5 
214308 
[2363702] 2016-11-23 20:45:00 Celtic - Barcelonax;

Tippelj a BL-meccsekre a Tippkirályban!