Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Magyarország-Andorra vb-selejtezőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Magyarország-Andorra vb-selejtező mérkőzést, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Varin

Ha végignézzük az elmúlt évek eredményeit, kevés igazán nagy kiütésbe szaladt bele az andorrai válogatott. A Magyarországgal körülbelül egy szinten jegyzett bosnyákok 3-0-ra verték őket, de Wales és néhány hete Svájc is megizzadt ellenük. Ez is azt támasztja alá, hogy a kicsik már képesek megszorongatni a legnagyobbakat is, nemhogy a mieinket. Mindezek ellenére is sima meccset várok, motiváltan lépnek majd pályára Dzsudzsákék, és nyerni fognak. Tippelni csak azért nem merek erre a találkozóra, mert a svájciak ellen is meglepetést okozott a miniállam csapata, úgyhogy nálam az is benne van, hogy 2-0 lesz csupán.

Kattints a képre a játékért!

mr.blonde

Bár Feröer elleni meccsen nem nyújtottak meggyőző teljesítményt a mieink, a szezon eleji formához képest szerintem lényegesen jobb most a helyzet. A kulcsembereink rendszeresen pályára lépnek klubcsapataikban, egy Bologna- vagy egy Darmstadt-játékost pedig nem lehet egy lapon említeni egy spanyol harmad-, negyed- vagy éppen ötödosztályban játszó focistával. Andorra a Svájc elleni meccsel sokakat meglepett, de a helvétek győzelme egy percig sem forgott veszélyben, kocogva is lehozták a meccset, a végén egy büntetőből szépített Andorra. Mivel hazai pályán játszunk és vélhetően telt ház előtt, ezért nem kérdés,hogy menniük kell a fiúknak előre. A formával nem lehet gond, fejben sem vagyunk szétszórtak. Túl sok mindent nem kínál a Tippmix a meccsre, de mivel egy jó meccsel akár 4-5 góllal is jobbak lehetünk Andorránál.

Tipp: Magyarország -3 európai hendikep @1.85

Tomihmv

Természetesen a magyar válogatott a mérkőzés toronymagas favoritja, igaz, ki más is lenne, hiszen egy teljesen amatőr csapattal játszunk, amely gárda játékosai a sport mellett dolgoznak. Már csak ezért is meg kell mutatniuk a fiúknak, hogy sokkal jobban meg tudjuk verni a miniállambelieket hazai pályán, mint legutóbb tettük bő három éve a Puskás Ferenc Stadionban. Akkor az a meccs már nem osztott, nem szorzott, most viszont győzelmi kényszerben vagyunk, s még az is benne van a pakliban, hogy a végelszámoláskor a gólarány dönt majd, vagyis nem ártana kiszolgálni a közönséget. Úgy gondolom, hogy ez összejön vasárnap, s ha Szalai Ádámék hozzák azt a támadójátékot, mint a legutóbbi meccseken, akkor minden gond nélkül le tudjuk győzni Andorrát legalább négy találattal.

Tipp: Magyarország -3 európai hendikep @1.85

Andersson04

Andorra ellen a kötelező győzelem mellett a közönség kiszolgálása lesz a cél. Ezután már csak barátságos meccse lesz idén a válogatottnak, ami egyben búcsúmeccs is két labdarúgó számára. Nincs tehát értelme tartalékolni, és meg lehet köszönni a szurkolóknak az Eb-n mutatott buzdítást is egy magabiztos, négy-öt gólos győzelemmel. Storck kezd elmenni egy támadóbb felfogású játék irányába, már nem a zárt védekezés a fő szempont, hanem egyre inkább a labdabirtoklás. Feröer, Svájc és Lettország is számos alkalommal helyzetbe került válogatottunk ellen, és egy ilyen meccsen Andorra is könnyen betalálhat.

Tipp: Mérkőzés góljai 3,5 felett @1.60

186541
[2059305] 2016-11-13 18:00:00 Magyarország - Andorrax;