Nemzetközi foci

Őrület a PL-ben, meglepetésgyanú a Bundesligában - így állnak a topligák

Lehetetlen megtippelni a Premier League győztesét, viszont akik hisznek a Realban, azok most fogadjanak rájuk!

A válogatott szünet egy szusszanásnyi időt kölcsönöz arra, hogy végignézzük Európa topligáinak állását. A négy ligából kettő eldőltnek tűnik, ám a Premier League-ben például bajnokot tippelni egy szinte lehetetlen feladat. Lássuk, a fogadóirodák hogy látják most az esélyeket.

Serie A

Idén sem fogunk remegni az izgalomtól, a Juventus eddig csupán hat pontot hullajtott el a 12 forduló alatt, biztonságos, négypontos különbséggel vezetik a Serie A-t. A Napoli megjósolt vesszőfutása miatt csupán a Roma jelentkezik vetélytársnak, várhatóan az impozánsan kezdő Milan sem fogja végig tartani a lépést a riválisokkal - habár éppen most következnek a piros-feketét nyerhető mérkőzései. 1.14-ért ne tegyünk longtermet, de azért biztosak lehetünk benne, hogy a Juve simán nyeri a Scudettót.

Melyik csapat nyeri a Serie A-t?
   
Juventus 1.14
Roma 8.50
Napoli 15.75
Milan 25.00
211987

Bundesliga

Aligha gondoltuk volna, hogy tíz forduló elteltével egyedül a Leipzig szorongatja majd a Bayern Münchent, de Gulácsi Péterék parádés formája mosolyt csalhat arcunkra. Habár a bajorok sikeréhez kétség sem férhet, idén valahogy kevésbé meggyőző a müncheni gárda, mint az elmúlt években. A legnagyobb kihívó, Dortmund hátránya nem kevés (hat egység), ám ha Ancelotti csapata továbbra is érthetetlenül hullajt el pontokat, még talán szoros is lehet a Bundesliga vége. Természetesen az 1.10-re legyintsünk egy nagyot.

Melyik csapat nyeri a Bundesligát?
   
Bayern München 1.10
Borussia Dortmund 11.25
RB Leipzig 16.00
Leverkusen 78.00
21022

La Liga

Ahogyan az előző két bajnokságban, az éllovas Real Madrid itt is hat pontot szórt eddig el, míg a második helyezett Barcelona nyolcat. Itt korai lenne még bármire következtetni, különösen azért, mert három kulcsforduló következik. Előbb a Real Madrid városi derbit játszik a Calderónban, majd a Barcelona utazik a Real Sociedadhoz, végül pedig december 3-án következik kettejük csúcsderbije. A szorzók még a Barca bajnoki címe mellett érvelnek, ám ha a Real esetleg kilenc ponttal tudna kikecmeregni a következő három fordulóból, ez biztosan megfordulna.

Melyik csapat nyeri a La Ligát?
   
Barcelona 1.75
Real Madrid 2.50
Atlético Madrid 9.25
211384

Premier League

Az ember azt hinné, hogy a tavalyi, leicesteri bajnoki címmel végződő szezon után nagyobb káosz nem keletkezhet a ködös Albionban, pedig de! Az éllovas jelenleg a Liverpool, a Mourinho-vezette MU a hatodik, a titkos favorit Tottenham botladozik, az Arsenal továbbra is botrányosan hektikus, a Manchester City olyan gyenge szériákba tud beleszaladni, hogy arról verseket lehetne írni, a Chelsea pedig nagyon összekapta magát. Óriási szerencse, hogy ilyen bajnokságot láthatunk, mert itt aztán egy percig nem lehet unatkozni. A következő négy fordulóban ráadásul az említett hatosból legalább két szereplő játszik egymás ellen, így bizonyosan remek hetek elé nézünk. És hogy ki lesz a bajnok? A lehető legőszintébben mondjuk, hogy fogalmunk sincs...

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Manchester City 3.10
Liverpool 3.55
Chelsea 4.00
Arsenal 7.25
Tottenham 20.00
Manchester United 21.00
209498