Női foci

Magyar támadó triplájától hangos a sajtó

  • ivan
megosztom

A magyar válogatott Jakabfi Zsanett mesterhármast szerzett a Stamford Bridge-en a Chelsea ellen.

Jakabfi Zsanett
A magyar női válogatott támadója fantasztikus teljesítményt nyújtott a Stamford Bridge-en: mesterhármast ért el a Chelsea ellen a női Bajnokok Ligájában. A női BL főtábláján, vagyis a legjobb 32 európai csapat egyenes kieséses küzdelmében a német Wolfsburg az angol bajnok Chelsea vendége volt. Mindkét oldalon pályára léptek ismert sztárjátékosok is, de ez az este egy magyar futballistáról, Jakabfi Zsanettről szólt, aki a németek kezdőcsapatában kapott helyet, és tulajdonképpen egymaga eldöntötte a meccset.

Az mlsz.hu beszámolója szerint magyar válogatott támadója a 12. percben szerezte meg a vezetést a Wolfsburgnak, majd még a szünet előtt egy fejessel megduplázta saját és csapata góljai számát. A második félidőben aztán gondoskodott arról, hogy a németországi visszavágó előtt már ne nagyon kelljen izgulnia együttesének, és meglőtte a klasszikus mesterhármashoz szükséges gólt, egyben beállította a 0-3-as végeredményt.

A német győzelme nem számított meglepetésnek, hiszen a nemzetközi bukik a meccs előtt 1.55-1.60-as szorzót kínáltak a vendéggyőzelemre. Jakabfinak köszönhetően a Wolfsburg gyakorlatilag bejutott a legjobb 16 közé.

[2368330] 2016-10-05 20:00:00 Chelsea Ladies[női] - VfL Wolfsburg[női]x;
megosztom