Videó

A Barca máris bejelentkezett a bajnoki címért

  • ivan

A spanyol bajnokság első fordulós meccsén a Barcelona 6-2-re kiütötte a Betist a Nou Campban. Suárez triplázott, Messi duplázott, a 56. percben pedig egy egészen parádés gólt is összehoztak.

Bár Iniesta, Mascherano és Neymar is hiányzott a Barcelonából, a katalánokon mindez nem látszott, sőt, Messi vezérletével egészen parádés szezonnyitót produkáltak. A Barca 57 perc alatt 5 gólig jutott a tavalyi évben egyébként a 10. helyen záró Betis ellen, triplázott Suárez, duplázott Messi, Arda Turna gólt lőtt és gólpasszt adott, és bár becsúszott két kapott gól is, úgy indította a címvédő a bajnokságot, ahogy azt sokan elvárták tőle. Például mi is, az 1.75-ös szorzóért szerencsére nem sokáig kellett izgulnunk.

A 56. perc hozta talán a meccs legszebb jelenetét, amikor is egy Betis (!) szöglet után a Barcelona egy nem akármilyen kontratámadás végén üres kapuig kijátszotta a vendégek védelmét.

Luis Enrique együttese remekül kezdte az új idényt, a Spanyol Szuperkupa begyűjtése után a bajnokságban is jó teljesítményt nyújtott, a szombati hatossal pedig üzent a riválisoknak is, például a Real Madridnak, amely vasárnap C.Ronaldo, Pepe és Modric nélkül lép pályára a  Real Sociedad otthonában.

2016-08-20;87
2016-08-21;87
211384