Barcelona

Soha nem volt ilyen jó csapatom - Luis Enrique

A katalánok mestere szerint nagyon jól erősítettek a holtszezonban és nem zárt ki további igazolásokat sem.

Felemásra sikeredett eddig a Barcelona felkészülése, hiszen a skót és az angol bajnokot nagyon simán győzték le a katalánok, ám a Liverpool ellen kapott négyes már aggasztóbban hatott. A legnagyobb rés szakértők szerint a jobbhátvéd posztján van, ahonnan Dani Alves távozott és egyelőre nem tudni, hogy Aleix Vidal vagy Sergi Roberto tölti-e be a lyukat.

"Még csak néhány előszezon-mérkőzésen vagyunk túl, egyelőre maximálisan elégedett vagyok a látottakkal. Persze az átigazolási időszak még javában zajlik, így nem zárnám ki a további igazolásokat sem. De ezeket intelligens módon kell kezelni, csak akkor szerződtetni valakit, ha tényleg erősítést jelent. Az eddigi igazolásokal maximálisan elégedett vagyok, a legjobb kerettel dolgozhatok az elmúlt három évben" - nyilatkozta Luis Enrique.

A katalánok eddig közel 80 millió eurót költöttek játékosvásárlásra, érkezett a Villarrealtól Denis Suárez, a Lyontól Samuel Umtiti, a PSG-től Lucas Digne és a Valencia tehetsége, André Gomes.

A jövő hétvégén kezdődő spanyol bajnokságnak jelenleg a Barcelona a favoritja, szorzójuk azonban nem sokkal alacsonyabb, mint a Real Madridé. Messiék a bajnokság első fordulójában a Betist fogadják hazai pályán, míg jövő héten vasárnap a spanyol szuperkupáért lépnek gyepre a Sevilla ellen.

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot
   
Barcelona 1.70
Real Madrid 2.40
Atlético Madrid 11.75
[2251631] 2016-08-14 22:00:00 Sevilla - Barcelonax;