NB I

Remek mérkőzésre van kilátás Miskolcon

  • hatharom.com

A Diósgyőr és a Honvéd is javítani akar, ebből pedig a szurkolók és a fogadók profitálhatnak.

Remek mérkőzésre van kilátás Miskolcon.

Amilyen jól szerepelt az első két fordulóban a Diósgyőr, olyan pocsékul teljesített a harmadik körben. A miskolciak a Videoton és az Újpest legyőzését követően a Groupama Arénába voltak hivatalosak, ahol megalázó, 6-2-es vereséget szenvedtek a Ferencvárossal szemben. Amire viszont építhetnek a piros-fehérek, hogy idei valamennyi meccsükön kétszer mindig betaláltak, pedig az előző szezon élcsapataival mérkőztek meg az első három játéknapon.

Ezúttal hazai környezetében lép pályára a Diósgyőr, ahol egyértelműen jobban teljesít, mint házon kívül, hiszen a 2016-os naptári évben az eddigi hét lejátszott meccséből ötöt is behúzott. Igaz, az egyik vesztes mérkőzést éppen a Honvéd ellen produkálták a piros-fehérek.

"Eddig megmutattuk azt is, hogy tudunk csodálatosan futballozni és megmutattuk azt is, hogy tudunk egyes osztályzatúra. Remélem, hogy ennyire nem lesz szélsőséges a csapat a továbbiakban. Mindenki azon lesz, hogy ezt a csorbát kiköszörüljük. Bárki aláírta volna három forduló után, hogy harmadik helyen van a DVTK, remélem, hogy fölfelé indulunk el." - mondta Horváth Ferenc a találkozót megelőzően a dvtk.eu-nak.

[2253488] 2016-08-06 18:00:00 Diósgyőr - Honvédx;5

Ami a vendégeket illeti, a Honvéd pazarul kezdte a bajnokságot, hiszen idegenben győzte le az Újpestet, azt követően viszont megtorpantak Marco Rossiék. A vörös-feketék előbb kikaptak a Ferencvárostól hazai pályán, majd idegenben egy szerencsés öngóllal mentettek egy pontot a Haladás ellen. Igaz, a történethez hozzátartozik, hogy a szombathelyiek egy öngóllal szereztek vezetést.

Kattints a képre a játékért!

Házon kívül egyébként nem teljesítenek rosszul a kispestiek, legutóbbi négy idegenbeli meccsükből mindössze egyet veszítettek el, s ahogy fentebb is említettük, április 20-án nyerni tudtak Diósgyőrben is.

"Minden meccsen az a célunk, hogy nyerjünk. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz, mert Diósgyőrben nem egyszerű nyerni. Tavaly mégis sikerült egyszer, bízom benne, hogy most is sikerül megismételnünk azt az eredményt." - nyilatkozta Marco Rossi a hazaiak hivatalos honlapjának.

Mindkét fél tehát győzelemre játszik majd szombaton, ami egyértelműen a szurkolóknak és a fogadóknak jöhet kapóra. Előbbiek egy remek mérkőzés elé néznek, utóbbiak pedig profitálhatnak a gólokból, köszönhetően a diósgyőriek adok-kapok stílusának. A találatokból egyébként sem szoktak szűkölködni a felek, ha egymás ellen lépnek pályára, hiszen a csapatok utóbbi öt közös egymás elleni meccsén rendre szerzett mindkét gárda gólt. Az előjelek pedig azt vetítik előre, hogy ez a sorozat nem most szakad majd meg, vagyis jó esély van arra, hogy mind a Diósgyőr, mind a Honvéd betaláljon a hétvégén.

Diósgyőr-Honvéd
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@1.85
[2253488] 2016-08-06 18:00:00 Diósgyőr - Honvédx;