NB I

Csertőiék a Vidit is megviccelnék

  • hatharom.com

A Debrecen után a Videotontól is pontokat vennének el a paksiak.

Csertőiék a Vidit is megviccelnék. - Fotó: dvsc.hu

Az egyik mumusához, a Pakshoz látogat vasárnap a Videoton, hiszen a székesfehérvári csapatnak nem igazán megy Tolnában. A piros-kékek az utolsó hat paksi meccsük közül mindössze a legutóbbit tudták megnyerni. Ugyanakkor Henning Berg együttese jól hangolt a hétvégi ütközetre, hiszen csütörtökön továbbjutott az Európa Ligában a szerb Csukaricskivel szemben.

Természetesen ez még nem jelent garanciát a sikerre, hiszen a moldáv Zaira Balti elleni továbbjutást követően nagy meglepetésre 2-1-re kikapott hazai pályán a Vidi a Diósgyőrtől, méghozzá úgy, hogy a második percben már a fehérváriaknál volt az előny. Nagy kérdés tehát, hogy melyik arcukat mutatják Feczesin Róberték, de az biztos, hogy ha védekezésben nem kapja össze magát a gárda, akkor borzasztóan nehéz 90 perc vár rá vasárnap.

[2253473] 2016-07-24 18:00:00 Paks - Videotonx;5

Merthogy a paksiak annak ellenére, hogy csak egy pontot szereztek az elmúlt hétvégén Debrecenben, remekül futballoztak. A zöld-fehérek végig egyenrangú partnerei voltak a hajdúságiaknak, sőt egy kis szerencsével akár mind a három pontot magukkal vihették volna. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a piros-fehérek büntetőt hibáztak, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy Kemenes Szabolcs bravúrral hárított, avagy jól sikerült a Kispestről szerződtetett kapus bemutatkozása a tolnaiaknál.

"A Debrecenben mutatott játékunkat, formánkat kell átültetnünk hazai környezetbe, és akkor sikert érhetünk el. Azt is figyelembe kell venni, hogy nemzetközi kupákban induló csapatról van szó, amely elég erős, de hittel kell játszani ellenük, és akkor nem lehet baj. Nekünk magunkra kell figyelni, a mi játékunkat kell erősíteni, és maximálisan kell koncentrálnunk majd a pályán!" - mondta a hazaiak kapusa a paksifc.hu-nak a hétvégi találkozót megelőzően.

A felekben mind elől, mind hátul benne van a gól, s mivel még a bajnokság elején járunk, így a hazaiaknak nem kell tartalékolniuk, illetve számolgatniuk, míg a vendégek tulajdonképp győzelmi kényszerben vannak. Ezek alapján egy jó mérkőzés is kikerekedhet a történetből, avagy bármilyen eredmény születhet Pakson, vagyis jó esély van rá, hogy mind a hazaiak, mind a vendégek betalálnak vasárnap.

Paks-Videoton
hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro@1.80
[2253473] 2016-07-24 18:00:00 Paks - Videotonx;