Premier League

Hatalmasat fog szólni jövőre a bajnokság! - Klopp

A Liverpool mestere szerint legendás szezon lesz a 2016/17-es, köszönhetően az újjászülető csapatoknak.

Nagyon érdekes szezont fut a Premier League, ez persze elsősorban a Leicester tündöklésének, valamint a Chelsea és a manchesteri csapatok gyengélkedésének köszönhető. Jövőre azonban koránt sem biztos, hogy nem tér vissza minden a régi kerékvágásba, a nagyok ugyanis nem csak edzőcserén eshetnek át, de sztárigazolások is várhatóak - véli Jürgen Klopp.

"Nagyon mozgalmas nyár elé nézünk, a dolgok megállás nélkül történnek majd a topcsapatoknál. Guardiola érkezésével a Manchester City teljesen kicserélődik, a Manchester Unitednál is sok pénz áll a rendelkezésre, így nagy változások várhatóak. Az Arsenalnak idén nem biztos, hogy összejön a bajnoki cím, de nagy erősítések várhatóak az Ágyúsoknál, a Chelsea-nek is új edzője lesz. És persze mi is szeretnénk minél jobban szerepelni. Úgy tűnik, jövőre felrobban a Premier League, olyan jó kis idény lesz" - mondta a német mester.

Klopp október elején vette át a Vörösöket, azóta a Liverpool 38 meccséből 17-et nyert meg és 9-et veszített el. A csapat bejutott a Ligakupa döntőjébe és harcban van még az Európa Ligáért.

Ami a jövő évi versenykiírást illeti, természetesen a Manchester City a bajnokság favoritja, míg a Liverpool bajnoki címére 17-szeres pénzt fizetne az egyik brit bukméker.

Oddsok a 2016/17-es bajnoki címre
Manchester City 2.25
Chelsea 6.00
Arsenal 6.50
Manchester United 8.00
Tottenham Hotspur 10.00
Liverpool 17.00