Heti műsor

Ennél jobb hét nem is várhatna ránk!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Óriási rangadók várnak ránk a héten!

A hét rangadói

A héten főleg a Serie A-ban hemzsegnek a rangadók, hétfőn például a második helyezett a Napoli az éllovas Intert fogadja. Mindkét fél bombaformában várja a meccset, ráadásul az utóbbi években rendre végletekig kiélezett összecsapásokat vívtak egymással. Ezért is számít meglepőnek, hogy a     mindössze 1.67-szeres szorzón méri a hazai siker, míg a vendégekre ötszörös (!) pénzért lehet fogadni, de még az X2-vel is bőven megduplázhatjuk feltett tétünket, amelyben kimenetelben komoly érték lapul.

Pénteken máris jön a következő derbi Olaszországból, hiszen a Juventus a Lazio gárdájához látogat. A felek közül egyértelműen a Zebrák vannak jobb passzban, azonban a fővárosban nem mehetnek biztosra, pláne azért, mert a Sasok mostanság alaposan megnehezítik a regnáló bajnok dolgát. A bukmékereknél a Juventus számít a mérkőzés esélyesének, de már az 1X-szel is jól lehet keresni.

Németországban ezen a hétvégén a dobogósok rangadójára, avagy a Wolfsburg-Dortmund mérkőzésre fókuszálunk. Mindkét fél közel azonos formában van, a felek az előző szezonban háromszor is találkoztak, kétszer a Farkasok nyertek, míg egyszer döntetlenre végeztek, ráadásul a Wolfsburg lesz a pályaválasztó, így kissé meglepő, hogy a Borussia toronymagas favoritnak számít szombaton. Igaz, nézzük ennek a jó oldalát, már a hazai pontszerzéssel is közel megduplázhatjuk pénzünket, amiben igen komoly érték van, pláne úgy, hogy Dieter Hecking fiai hazai pályán még veretlenek idén a bajnokságban és csak egyszer nem tudtak nyerni.

Dupla fordulót rendeznek a héten az NB I-ben!

Az NB I-ben ezen a héten - kedden és szerdán - pótolják a magyar válogatott, Norvégia ellen megvívott pótselejtezős párharca miatt elmaradt 15. fordulót. A játéknap rangadóját a Groupama Arénában rendezik, ahol a Ferencváros fogadja a bajnoki címvédő Videotont. Mindkét fél győzelemmel hangolt a hétközi mérkőzésre, összességében viszont talán egy picivel a vendégek vannak jobb formában. Azonban a Fradi lesz a pályaválasztó, ősszel is magabiztosan nyert a Vidi ellen idegenben, így végül is nem meglepő, hogy a bukmékereknél a zöld-fehérek a találkozó esélyesei, azonban a fehérvári pontszerzés is bőven benne van a pakliban.

A Diósgyőrre nehéz 90 perc vár az MTK ellen, szintúgy a Debrecenre, hiszen Kondás Elemér gárdája Szombathelyre utazik. A hosszú idő után nyerő Puskás Akadémia a szárnyaló Újpesttel találkozik, gyakorlatilag megjósolhatatlan, hogy a felek mire mennek egymással. Ez igaz a Vasas-Békéscsaba kiesési rangadóra, amely találkozókon amely gárda veszít, az szinte biztos, hogy kieső helyen telel. A második helyezett Paks a Honvéddal találkozik Kispesten, ahol tovább folytathatja menetelését, főleg, ha a hazaiak úgy játszanak, mint a szombaton a Békéscsaba ellen az első félidőben.

A hétvégén pedig már a 18. fordulót rendezik a hazai élvonalban, amikor is a Videoton újfent rangadót játszik, mivel Horváth Ferenc gárdája Debrecenbe lesz hivatalos. Azonban mégsem ez a találkozó, hanem a zöld-fehér rangadó lesz a hétvége meccse, hiszen az ezüstérmes pozícióban lévő Paks a listavezető Ferencvárost fogadja.

Az Újpest-Diósgyőr, a Haladás-Békéscsaba és az MTK-Vasas találkozókon egyértelműen a hazai pályán játszó csapatok az esélyesek, míg a Puskás Akadémia-Honvéd mérkőzésen bármilyen eredmény előfordulhat. Természetesen a hétközi bajoki találkozók alaposan átírhatják a forgatókönyveket, avagy komolyabb esélylatolgatásba érdemesebb a szerdai találkozók után belemenni.

Fogadás az NB I 15. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Kedd, 18:00 INFO Puskás Akadémia-Újpest 3.20 3.30 2.15
Szerda, 18:30 INFO Diósgyőr-MTK 2.80 3.25 2.40
Szerda, 18:30 INFO Ferencváros-Videoton 1.60 3.50 5.80
Szerda, 18:30 INFO Haladás-Debrecen 2.85 3.25 2.35
Szerda, 18:30 INFO Honvéd-Paks 2.80 3.25 2.40
Szerda, 18:30 INFO Vasas-Békéscsaba 2.05 3.30 3.45

Amire még érdemes figyelni

Fociból a hét elején a különböző nemzeti kupamérkőzésekre, míg hétvégén a bajnoki találkozókra lesz érdemes figyelni. Női kézilabda-válogatottunk megkezdi szereplését a dániai világbajnokságon, míg a Veszprém és a Szeged ismételten rangadót vív a Bajnokok Ligájában. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!