Premier League

Semmi sem szól a Manchester City ellen

  • hatharom.com

Gyakorlatilag szombaton csak az kérdés, hogy Manuel Pellegriniék hány góllal nyernek a Norwich City ellen.

A belga válogatott De Bruyne ismét győzelemre vezetheti a Cityt.

A hétvége egyik legsimább mérkőzését az Etihad Stadionban rendezik a Premier League-ben szombaton, ahol a Manchester City a Norwichot látja vendégül. A hazaiak a legutóbbi hat tétmeccsük közül ötöt is megnyertek, míg ezzel szemben a vendégek az utolsó öt mérkőzésükön nem tudtak nyerni, ráadásul 11 gólt kaptak.

Jó formában van tehát Manuel Pellegrini együttese, pedig nincs könnyű helyzetben a chilei szakember, hiszen hétről hétre egyre több a hiányzó csapatában. Sergio Agüero, Gael Clichy, Samir Nasri és Fabian Delph régóta maródi, most pedig Pablo Zabaleta, David Silva és Raheem Sterling is összeszedett egy kisebb sérülést. Azonban a játékoskeret mélységét és erősségét jól jelzi, hogy még ezen játékosok hiányát is bőven elbírja a gárda, hiszen szerdán például 5-1-es zakóval küldték haza a Crystal Palace együttesét az Angol Ligakupában.

[1988813] 2015-10-31 16:00:00 Manchester City - Norwich Cityx

Ahogy fentebb is említettük, a Kanárik viszont bűn rossz passzban vannak, ráadásul házon kívül nagyon nem megy a csapatnak. A sikertelenség a gárda harmatgyenge védekezésének köszönhető, a Norwich a harmadik legtöbb gólt kapta a Premier League-ben, ami nem egy túl jó előjel 10 fordulót követően, hiszen két éve is a védelem puhányságának köszönhetően búcsúztak az élvonaltól a zöld-sárgák.

Ugyan a vendégeknél csak Dieumerci Mbokani hagyja ki a találkozót, azonban a hazai játékosok annyival jobb passzban vannak, hogy gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy ki játszik a Norwichban, hiszen a Manchester City a meccs toronymagas favoritja. Véleményünk szerint olyannyira, hogy Kevin De Bryuneék legalább két találattal ismételten legyőzik a Kanárikat, akiket majdnem napra pontosan két éve 7-0-ra (!) vertek meg.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester City -1 Döntetlen (Manchester City -1) Norwich +1
1.70 3.80 3.20
[1988813] 2015-10-31 16:00:00 Manchester City - Norwich Cityx;