EURO 2016

Reméljük, összeroppannak az ukránok

  • hatharom.com

Ha a spanyolok a tudásuknak megfelelően játszanak, akkor borítékolható, hogy egyenes ágon jutunk ki az Eb-re!

A spanyolok kikaparhatják nekünk a gesztenyét.

Ki gondolta volna az Európa-bajnoki selejtezősorozat előtt, hogy a sorsunk a C-csoportban szereplő Spanyolországtól függ majd? Pedig így van, hiszen amennyiben a spanyolok nem kapnak ki hétfőn Kijevben, úgy legjobb csoportharmadikként Magyarország automatikusan kijut a 2016-os Európa-bajnokságra! Persze extrém esetben még a szlovákok és a törökök is beleszólhatnának a legjobb csoportharmadik versenyébe, ám ehhez olyan eredményeknek kellene születniük, amelyek gyakorlatilag elképzelhetetlenek.

Akármennyivel is jobbak a spanyolok, mint az ukránok, sajnos a hispánok már korábban kiharcolták az Eb-részvétel jogát, vagyis Vicente del Bosque biztosan nem a jól megszokott kezdőjét, hanem egy felforgatott csapatot küld pályára hétfőn Kijevben. Ez az ukránok malmára hajthatná a vizet, hiszen a vendégek tartalékosak lesznek, és nagy ez esélye annak, hogy félvállról veszik a találkozót, azonban ha végig pillantunk Spanyolország keretén, akkor látható, hogy ezt a válogatottat nem lehet úgy összeállítani perpillanat, hogy az gyengébb legyen, mint Ukrajna. Egyébként is, az Európa-bajnokságig a hispánok nem játszanak több tétmérkőzést, így pedig akinek még nem biztos a kerettagsága, viszont szeretné képviseltetné magát Franciaországban, az most tudja bebizonyítani Vicente del Bosquénak, hogy ő bizony nélkülözhetetlen.

[1667414] 2015-10-12 20:45:00 Ukrajna - Spanyolországx;

Ami számunkra feltétlenül jó, hogy az ukránoknak nyerniük kell, mert a döntetlennel sem mennek semmire. Már pedig ha neki esnek ennek a gyors spanyol válogatottnak, akkor a vendégek biztosan szétkontrázzák a hazaiakat. Viszont túl sokáig sem várhatnak Mikhajlo Fomenko tanítványai, mert az idő ellenük dolgozik.

A telt ház és a remek hangulat biztosan feldobja az ukránokat, azonban véleményünk szerint nem bírják majd el azt a terhet, amely most rájuk nehezedik. Hazai környezetben - mióta áll a bál az országban - a komolyabb válogatottak ellen nem igazán megy Ukrajnának, már pedig most az Eb-címvédőt fogadják, még ha az tartalékosan is lép pályára. Úgy véljük, hogy a spanyolok megnyerik a találkozót, és kikaparják nekünk azt a gesztenyét, amire közel 30 éve várunk.

Háromesélyesés fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Ukrajna Döntetlen Spanyolország
2.80 3.55 2.25
[1667414] 2015-10-12 20:45:00 Ukrajna - Spanyolországx;