Premier League

Ez az elmúlt tíz év legrosszabb Liverpoolja - Redknapp

A QPR korábbi mestere szerint ezért viszont nem feltétlenül Brendan Rodgers, sokkal inkább a játékospolitika hibás.

Igencsak gyenge formában kezdte a 2015/16-os PL-idényt a Liverpool gárdája. A Stoke és a Bournemouth elleni kínkeserves győzelmet egy Arsenal elleni döntetlen, majd egy West Ham és egy Manchester United elleni sima vereség követte. Brendan Rodgers esetében már hónapok óta érik az edzőváltás, ám Harry Redknapp, egykori kollégája megvédte őt, rámutatva arra, bizony a Liverpoolnál nem az edző személye a legnagyobb gond.

tippelj-es-nyerd-meg-kedvenc-csapatod-szurkoloi-saljat

"Úgy vélem, idén látjuk az elmúlt tíz év legrosszabb Liverpoolját. Elvesztették Gerrardot, a legfontosabb játékosaik pedig rendre távoznak. Ez egyáltalán nem Brendanról szól, ő semmit nem tehet az ellen, ha eladják Raheem Sterlinget, Luis Suárezt és Daniel Sturridge folyamatos sérülése miatt sem lehet hibáztatni. Nehéz lehet neki ezekben az időkben..." A Liverpool első öt bajnokijáról Redknapp elmondta, csoda, hogy ennyi pontja már van a Vörösöknek: "Szerencsések ezzel a hét ponttal, ez biztos. A Bournemouth elleni meccs remek példa, ott egyáltalán nem kellett volna nyerniük a játékuk alapján. De a Stoke City ellen sem játszottak jól egy pillanatig sem".

A Liverpool vasárnap délután a Norwich Cityt fogadja, amely eddig szintén igen hektikusan szerepel. A Kanárik idegenben nyerni tudtak már a Sunderland otthonában, ami óvatosságra intheti a Liverpoolt is. A Mersey-parti csapatnak mindazonáltal jól megy a Norwich ellen, utolsó nyolc találkozójukból hetet megnyertek a Vörösök. A   -n 1.60-as oddson fogadhatunk a Pool sikerére.

[1988763] 2015-09-20 17:00:00 Liverpool - Norwich Cityx;
2015-09-19;55
2015-09-20;55
184314