Premier League

Megkapja-e első bajnoki gólját a United?

  • hatharom.com

Szerintünk a walesi gárda megtöri a jeget és vasárnap első ízben beveszi Sergio Romero kapuját a Premier League-ben.

Romero a negyedik fordulóban kaphat először gólt a United kapujában. - Fotó: rantsports.com

A Manchester United három forduló után kapott gól nélkül, két győzelemmel és egy döntetlennel a Premier League negyedik helyén áll. A csapat tovább folytathatja pontgyűjtését vasárnap, azonban véleményünk szerint egy sorozata megszakad Louis van Gaal együttesének, még pedig az, hogy a holland mestere alakulata első ízben gólt kap a bajnokságban.

Nagyon érik már az a bekapott gól a manchesterieknek a Premier League-ben, hiszen a Tottenham ellen például a szerencse, míg a Newcastle ellen a kapufa mentette meg Sergio Romerót attól, hogy a hálóból kelljen kiszednie a játékszert. A vendégek védelme látszatra stabilnak tűnik, de koránt sem az, hiszen az eddigi riválisok is könnyedén kialakították helyzeteiket, de azok kihasználásával már gondjuk akadt. Ugyanakkor az eddigi három ellenfél közel sem volt olyan jó passzban, mint a vasárnapi ellenfél, a Swansea.

[1988748] 2015-08-30 17:00:00 Swansea - Manchester Unitedx

Tudniillik a Hattyúk remekelnek eddig, ami annak köszönhető, hogy Gary Monkot hagyják dolgozni, a csapat kulcsjátékosai mind Walesben maradtak, sőt még sikerült is erősítenie a csapatnak. Mindez pedig az eredményeken is meglátszik, hiszen a fekete-fehérek igen kreatívak elöl, aminek köszönhetően a bajnokságban veretlenek, minden meccsükön betaláltak, és még a Chelsea otthonában is pontot szereztek úgy, hogy kétszer (!) köszöntek be a Stamford Bridge-en.

A United egy idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzés után ismét utazni kényszerül, ráadásul egy olyan helyre, ahol nem igazán megy a csapatnak, a Libertyben legutóbb például 2-1-re kaptak ki a Vörös Ördögök. Úgy véljük a felek összecsapása bármilyen eredménnyel zárulhat, de a hazaiak gólja szinte biztosra vehető, hiszen a Swansea eddig kilencszer találkozott a XXI. században tétmérkőzésen a manchesteriekkel, és hétszer is beköszönt ellenfelének, a csapat formáját elnézve pedig simán benne van a pakliban, hogy a Hattyúk ismételten gólt szereznek a vörös-feketék ellen.

Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést?- a     szorzói
Igen Nem
2.55 1.40
[1988748] 2015-08-30 17:00:00 Swansea - Manchester Unitedx;