Premier League

Az Ágyúsok lebombázhatják a Kalapácsosokat

  • hatharom.com

Vasárnap már jön is az első londoni derbi, hiszen az Arsenal a West Ham United együttesét fogadja az Emiratesben.

Magabiztos sikerrel kezdheti szezonját az Arsenal.

A 2015-2016-os szezonban az Arsenal joggal pályázik a bajnoki aranyéremre, hiszen a tavalyi sikercsapat összetétele nem változott, ráadásul Arséne Wengernek sikerült leigazolni a Petr Cechet, aki komoly stabilitást adhat hátul az Ágyúsoknak. A piros-fehérek a tavalyi FA Kupa győzelmüket a múlt héten aratott Szuperkupa sikerrel fejelték meg, amikor is a bajnok Chelsea-t győzték le könnyedén.

Az elmúlt idényben rosszul kezdték a szezont a hazaiak, hiszen 12 forduló után már 15 pont volt a listavezetővel szemben a hátrányuk, viszont az utolsó 26 fordulóban két pontot rá vertek a Chelsea-re, avagy ennyit számít a jó rajt a Premier League-ben. A sikeres debütálásra pedig még akkor is jó esélye van az Ágyúsoknak, hogy Jack Wilshere biztosan nem lép pályára, míg Alexis Sánchez nem teljesen egészséges.

[1987032] 2015-08-09 14:30:00 Arsenal - West Ham Unitedx;

Hogy miért kezdhetik jól a bajnokságot Arséne Wengerék? Nos, a legutóbbi tíz (!) egymás elleni találkozón a West Ham gárdáját rendre legyőzték. Arról nem is beszélve, hogy a Kalapácsosok edzőt cseréltek a nyáron és Slaven Biliccsel nem igazán tündökölnek eddig, hiszen az Európa Ligától már is elbúcsúztak, méghozzá úgy, hogy végig szenvedtek. Az andorrai Lusitanos csapatát csak minimális különbséggel búcsúztatták, a máltai Birkirkara ellen hosszabbításra kényszerültek, míg a román Astra ellen simán kizúgtak. Ráadásul két vérprofi csatára a nyitányon nem számíthat a horvát mester, hiszen Enner Valencia és Andy Carrol is kihagyhatja az Emiratesbeli csatát.

A felek ellentétes előjelekkel várják a vasárnapi találkozót, ahol ráadásul a jobbik és erősebbik csapat lesz a pályaválasztó, és akkor a felek közös múltjáról nem is beszéltünk. Úgy véljük, hogy az Ágyúsok most is könnyedén elintézik a bordó-kékeket, vagyis nem lenne meglepő, ha legalább háromszor betalálnának a vendégek hálójába.

Arsenal-West Ham - fogadás a hazai csapat góljainak száma - a     szorzói
Arsenal góljai Odds
0 7,25
1 3,75
2 3,25
3+ 2,15