Heti műsor

Győzni megyünk Finnországba!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Dárdai Finnországban is győzelemre tör.

A hét rangadói

A hét legjobban várt magyar vonatkozású mérkőzése kétségkívül a szombati, Finnország-Magyarország Eb-selejtező találkozó lesz. Féltávnál a mieink a harmadik pozícióban tanyáznak nyolc egységgel, míg a skandinávok közvetlenül mögöttünk, igaz, négy pont lemaradással találhatók. Kijelenthető tehát, amennyiben Dárdai Pál válogatottja legyőzi északi riválisát, úgy egyrészt közelebb kerül a továbbjutáshoz, másrészt kiejti a versenyből a kék-fehéreket.

A bukmékereknél a finnek az esélyesek, a hazaiakra 2.30-szoros oddson fogadhatunk háromesélyben, míg a magyarokra 3.10-szeresért. A mieink pontszerzése is igazán jól fizet, 1.61-szeres pénzt kínálnak az oddsmesterek az X2-re. A fogadóirodák azt viszont tutira veszik, hogy nem láthatunk sok gólt a szombati találkozón, a 2,5 gól alatti fogadásra mindössze 1.50-szeres oddsot ajánlanak.

Ha nem szeretnél lemaradni a selejtezőmérkőzés legfontosabb pillanatairól, akkor a tarts a hatharom.com élő, szöveges közvetítésével!

[1667499] 2015-06-13 18:00:00 Finnország - Magyarországx;

Az eheti Eb-selejtezők közül a legnagyobb rangadó a Horvátország-Olaszország csúcsmeccs lesz. A felek mérkőzésének tétje ezúttal a H-csoport első helye, amit a horvátok gyakorlatilag már egy döntetlennel is megszerezhetnek, köszönhetően a válogatottak milánói remijének, illetve az olaszok bulgáriai pontvesztéséhez. A taljánoknak tehát győzniük kellene Horvátországban, de erre a bukmékerek sem látnak sok esélyt, hiszen 3.20-szoros pénzért fogadhatunk a vendégekre, míg a hazaiak győzelmére 2.30-szoros szorzót kínálnak a fogadóirodák.

[1667564] 2015-06-12 20:45:00 Horvátország - Olaszországx;

A bukik szerint a braziloknak jó esélyük van a végső sikerre.

Kezdődik a Copa América!

Június 11-én megkezdődik a 44. Copa América, amit ezúttal Chilében rendeznek meg. A tornán 12 válogatott szerepel, két föderációból, amelyeket három négyesre osztottak. Valamennyi kvartettben lesznek óriási rangadók, hiszen a csoportkörben már olyan pikáns találkozóknak lehetünk szemtanúi, mint például a Chile-Mexikó, a Brazília-Kolumbia vagy az Argentína-Uruguay.

A bukmékerek szerint az argentinoknak, a braziloknak, na, meg persze a házigazda chileieknek van a legnagyobb esélyük a végső győzelemre, hiszen Lionel Messiékre háromszoros, Neymarékra 4.33-szoros, míg Alexis Sánchezékra ötszörös pénzért fogadhatunk. A tornával bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com.

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a Copa América csoportmeccsei, az Európa-bajnoki selejtezők, illetve az U20-as világbajnokság találkozói viszik a prímet. Természetesen, a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerünkben, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos heti előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!

A hatharom.com élő közvetítései a héten:
Dátum Sportág Esemény Kezdés
06.13. Labdarúgás Finnország-Magyarország 18:00