NB I

A Pakson botló Debrecen edzője a pályával volt elégedetlen

A listavezető Debrecen csak gól nélküli döntetlent játszott a listavezető Pakssal, így előnye már csak három pont a Győrrel szemben.

Kondás Elemér elégedetlen - Fotó: dvsc.hu

Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője természetesen nem volt elégedett, miután sorozatban harmadszor nem tudtak nyerni a bajnokságban.

"Küzdelmes mérkőzésre számítottam, a Pakssal mindig szoros eredmény születik. A pálya talaja nem engedte, hogy folyamatos játék kialakuljon. Inkább a rúgd előre és fuss stílus dominált. Győzelemre játszottunk. Elégedetlen vagyok, győzni szerettünk volna. Az első félidőben Bódinak akadt gólszerzési lehetősége. A második félidőben többször kettő-kettő ellen vittük a labdát, ám a végén a rossz megoldást választották a játékosok. A lövések pedig vagy a kapu fölé mentek, vagy elakadtak a védőkben. A mérkőzést rengeteg párharc jellemezte, ezért sem alakult ki folyamatos játék" - idézte a dvsc.hu a trénert.

A Paks az egy ponttal is maradt a kiesőzónában, hátránya egyelőre egy egység a Mezőkövesd mögött, amely vasárnap este játszik a Diósgyőrrel.

"Normál esetben azt tudnám mondani, hogy egy jó meccset játszottunk a listavezetővel, de a jelenlegi helyzetünkben nem biztos, hogy elég ez az egy pont. Egy roppant erős csapat ellen játszottunk, és úgy gondolom, hogy a fiúkat nem érheti kritika, végig hajtottak. Érezték, hogy nagyon kell küzdeni, de Magyarország egyik legjobb csapata volt az ellenfél, így azt kell mondanom, hogy igazságos a döntetlen" - értékelte a paksifc.hu-n Csertői Aurél, a tolnaiak mestere az értékes, de lehet, hogy mégis haszontalan pontszerzést.

Fotó forrása: www.dvsc.hu

OTP Bank Liga
25. forduló
INFO MVM Paks - DVSC-TEVA 0-0
Paks, 1000 néző, v.: Szabó Zs.
Sárga lap: Bori (60.), illetve Seydi (16.), Brkovic (31.)
 
Paks: Molnár P. - Heffler T., Fiola, Kovács G., Szabó J. - Bori (Lázok, 63.), Windecker, Bartha, Kecskés, Könyves - Simon A. (Tököli, 63.)
 
DVSC-TEVA: Novakovics - Lázár P. (Morozov, 68.), Máté P., Brkovics, Korhut - Bódi, Mihelic, Tisza (Kulcsár T., 54.), Zsidai - Volas, Seydi (Sidibe, 54.)
2014-04-18;212
2014-04-19;212
2014-04-20;212
144894