NB I

Kecskeméten is kikapott a Videoton, elúszik a dobogó is?

  • MTI
megosztom

3-1-es vereséget szenvedett a Videoton a Kecskemét vendégeként az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

Nikolicsék Kecskeméten is kikaptak - Fotó: vidi.hu

Az első félidőt a Videoton kezdte jobban, de csatárai a legjobb helyzeteket is kihagyták a kapu előtt, vagy az utolsó passzba rendre bele tudtak lépni a hazai védők. A játékrész második felében magához ragadta az irányítást a Kecskemét és egy szögletrúgást követően a kitűnően játszó Eninful labdája utat talált a hálóba.

A folytatásban a Kecskemét egy ideig jól tartotta a labdát, majd egy gyors ellentámadásból kétgólosra növelte előnyét, de Nikolics két percen belül szépített. Ezt követően a vendégek átvették mezőnyfölénybe kerültek, de nem tudtak komoly helyzetet kialakítani a hazaiak kapuja előtt. Az utolsó előtti percben Szécsi egy gyors újabb kontra végén megszerezte a hazaiak harmadik gólját, ezzel eldöntötte a mérkőzést.

Fotó forrása: www.vidi.hu

OTP Bank Liga
23. forduló
INFO KTE-Phoenix-Mecano - Videoton FC 3-1 (1-0)
Kecskemét, 2218 néző, v.: Andó-Szabó
 
gólszerzők: Eninful (43.) Bebeto (63.) Szécsi (89.) illetve Nikolics (65.)
sárga lap: Eninful (74.), Bebeto (74.), illetve Juhász (80.), Dos Santos (90.), Caneira (90.)
 
KTE-Phoenix-Mecano: Poleksic – Póti, Karan, Varga, Forró – Eninful, Vukasovic – Szécsi, Savic (Patvaros, 80.), Gréczi (Pekár, 71.) – Balázs (Bebeto, 56.)
 
Videoton FC: Calatayud - Szolnoki, Vinicius, Juhász, Stopira – Sándor, Caneira – Haraszti (Kleinheisler, 84.), Kovács I. (Zé Luis, 59.), Alvarez (Oliveira, 59.) – Nikolics
[1609920] 2014-04-05 18:00:00 Kecskemét - Videotonx;
megosztom