Premier League

Wenger és Moyes is megbékélt a döntetlennel

Egyik csapat menedzsere sem volt elégedetlen az Arsenal és a Manchester United szerdai döntetlenje után.

Wenger nem boldogtalan az egy ponttal - Fotó: AFP

"Összességében nyerhettünk volna, de ez egy kevés helyzetet hozó meccs volt. Nagyon koncentráltunk a védekezésre, mert szombaton nagyon sokat kaptunk a Liverpooltól, és ők is a védelemre figyeltek. Bármelyik csapat nyerhetett volna 1-0-ra. Volt két-három helyzetünk a második félidőben szögletekből, de sajnos Giroudnak hiányzott egy kicsi. Ha nagyon kinyíltunk volna, megbüntethettek volna a csatáraik. Fontos volt, hogy ne veszítsünk" - közölte Arséne Wenger, aki valóban előrelépést láthatott az Anfield Roadon elszenvedett 5-1-es vereség után.

A Manchester United sem volt nagy formában mostanában, így David Moyes sem szomorkodott az egy ponttal.

"Igazságos eredmény született egy szoros meccsen. Egységesek voltunk, jól védekeztünk, és már az első percben volt egy nagy helyzetünk. Játszhattunk volna jobban, de a védekezést tekintve jók voltunk, és kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Volt néhány esélyünk, hogy megnyerjük, de korábban 1-0-ra győztünk az Old Traffordon, és a szezon előtt elfogadtam volna, hogy négy pontot szerzünk az Arsenal ellen" - mondta skót menedzser.

A döntetlennel az Ágyúsok nem tudták megelőzni a kedden szintén ikszelő Chelsea-t a tabella élén, és a MU is csak egy pontot hozott az Evertonon, amelynek a viharos időjárás miatt elmaradt a Crystal Palace elleni mérkőzése.

[1474968] 2014-02-12 20:45:00 Arsenal - Manchester Unitedx;
144788