Átigazolás

Besic lehet a Ploiestiből távozó védő utódja?

A román bajnokság második helyén telelő Petrolul Ploiesti lehet Muhamed Besic következő klubja a román Prosport információi szerint. A sárga-kékek a Ferencváros védőjében látják a néhány napja eladott Alexandru Benga utódját.

Muhamed Besic több európai klub figyelmét is felkeltette

A román sportlap internetes kiadásában vasárnap megjelent hír szerint a hétvégén a bolgár Botev Plovdiv együtteséhez igazoló, középső védőként és védekező középpályásként is bevethető Benga pótlására a zöld-fehérek játékosát szemelte ki a Ploiesti, ugyanakkor a veterán Cosmin Contra is szerepel a lehetséges utódok listáján.

A portál beszámol arról, amiről korábban a hatharom.com is írt, azaz, hogy Besic iránt nyugat-európai klubok is érdeklődnek, ezért cseppet sem lenne könnyű őt Romániába csábítani. A cikk írója a bosnyák válogatott bekk kapcsán megemlíti, hogy Németországban nevelkedett, tizenhat esztendősen került a Hamburghoz, egy Torsten Fink edzővel történt konfliktusa miatt azonban 2012-ben távoznia kellett a kikötővárosból.

Az ősszel kiválóan szereplő, a tabella második helyén álló Petrolul a napokban szerződtette a hetvenhétszeres román válogatott Adrian Mutut, a gárda célja, hogy ledolgozza a listavezető Astra Giurgiuval szemben fennálló kétpontos hátrányát.

[1572547] 2014-02-22 20:00:00 FC Brasov - Petrolul Ploiestix;