La Liga

Nehéz megérteni Ramos kiállítását - Ancelotti

A Real Madrid kétgólos hátrányból felállva mentett pontot az Osasuna vendégeként, de Carlo Ancelotti vezetőedző érthető módon nem volt elégedett az eredménnyel.

Ancelotti nem lehet boldog - Fotó: AFP

"Az első húsz perc nagyon jól sikerült, de az első kapott gól után elvesztettük az irányítás. Remekül játszottunk viszont 2-0 után emberhátrányban. Nehéz megmagyarázni ezt a meccset, sokat hibáztunk. Nem volt meg az egyensúly, bár intenzíven játszottunk. Jó hozzáállást mutatott a csapat" - próbálta a pamplonai 2-2 után megtalálni a pozitívumokat az olasz szakember.

A Real annak ellenére tudott pontot menteni, hogy kétgólos hátrányánál Sergio Ramost elég szigorú ítéletet hozva második sárga lappal leküldte a játékvezető.

"Nem szeretek a bírók döntéseiről beszélni, de nehéz megérteni Ramos kiállítását. Az elsőnél szerintem nem is volt szabálytalan. Nem tudom... nem tudom..." - próbálta leplezni egyet nem értését a vezetőedző.

A Királyi Gárda még az első félidőben szépített Isco góljával, majd Pepe állította be a hajrá kezdetén a végeredményt. A madridiak hátránya öt pontra nőhet a városi rivális Atlético és a Barcelona mögött, ha utóbbiak legyőzik a Villarrealt, illetve a Valenciát.

Primera División
16. forduló
INFO Osasuna-Real Madrid 2-2 (2-1)
[1505971] 2013-12-14 16:00:00 Osasuna - Real Madridx;