Bajnokok Ligája

Kétszer is akart a Real Madrid - Fernando Llorente

Úgy tűnik, ideje egy "Lehettem volna..." rovatot létrehozni a világ sportsajtójában, hiszen a napokban a dortmundi Nuri Sahin hozakodott elő azzal, hogy az Arsenal játékosa lehetett volna, most pedig a már a Juventusban játszó Fernando Llorente jelentette be, hogy a Real Madrid többször is le akarta őt igazolni.

Llorente akár a másik oldalon is állhatna - Fotó: AFP

Az talán nem annyira meglepő, hogy korábban Sahin, most pedig Llorente is az aktuális BL-ellenfél kapcsán árulta el, hogy korábban volt iránta érdeklődés.

"Komolyan akartak. Végül nem volt jó az időzítés, és másképp alakultak a dolgok. Legalább kétszer le akartak igazolni. De nem sikerült, mert a Bilbaót elhagyni majdnem lehetetlen. Ott vagy kifizetik a kivásárlási áradat vagy maradsz. Legutóbb 2012-ben próbálkoztak, amikor még egy évem volt a szerződésemből. Amikor már lejárt, akkor a Madrid nem érdeklődött, jött a Juventus, és ők biztosítottak arról, hogy bíznak bennem" - nyilatkozta a Real fel-felbukkanásáról Llorente.

A világ- és Európa-bajnok csatár egyelőre nem sok játéklehetőséget kapott Torinóban, és egyelőre csak egy - igaz, hogy győztes - gólnál jár, de türelmet kapott Antonio Conte vezetőedzőtől.

"Amikor megérkeztem, elmondta, hogy ő akart szerződtetni és hogy nyugodt lehetek. Tudta, hogy nehéz éven vagyok túl, én pedig tudtam, hogy idő kell, amíg elérem a legjobb fizikai állapotomat" - mondta a támadó.

A Juventus egy komoly pofonból, a Fiorentinától kétgólos előnyről elveszített vereségből érkezik a Real Madrid elleni szerdai mérkőzésre, de Llorente szerint magabiztosak.

"A Firenzében történtektől függetlenül erősnek érezzük magunkat. Nem kezdtünk túl jól a Bajnokok Ligájában, csak döntetlent játszottunk a Köbenhavnnal és a Galatasarayjal is, így éhesek vagyunk a pontokra, és szeretnénk is néhányat szerezni ezeken a Real elleni rangadókon."

Amint lentebb scoreboardunkban is láthatjátok, a fogadóirodák szinte semmi esélyt sem adnak a Juve pontszerzésére sem, nemhogy a győzelmére. Ezt nyilván az eddigi két forduló eredményeire és a két csapat hétvégi meccseire alapozzák, de azért ekkora különbség talán nincs közöttük.

A hatharom.com élő szöveges közvetítésben számol be a Bajnokok Ligája összes 20:45-kor kezdődő mérkőzéséről.

Bajnokok Ligája
A B csoport állása
    M GY D V RG KG P
1. Real Madrid 2 2 0 0 10 1 6
2. Juventus 2 0 2 0 3 3 2
3. FC Köbenhavn 2 0 1 1 1 5 1
4. Galatasaray 2 0 1 1 3 8 1
[1573689] 2013-10-23 20:45:00 Real Madrid - Juventusx;