NB I

Rudolf és Lázok góljaival nyert másodszor a Győr

  • MTI

Sorozatban ötödször kapott ki az OTP Bank Ligában az MTK, amely ezúttal a címvédő Győr ellen vezetett hiába, végül egy pontot sem szerzett.

Rudolf (hátul) első gólját szerezte az idei bajnokságban - Fotó: MTI

Visszafogott iramú és színvonalú első félidőt láthatott a csekély létszámú közönség. Csendben csordogált a játék, a győrieknek nem sikerült veszélyes helyzetet kialakítaniuk, míg a hazaiak főként a gyors ellentámadásokban bíztak, s csapatkapitányuk, Kanta József révén sikerült is megtörniük a 401 perce tartó bajnoki góltalanságukat.

Eleinte úgy tűnt, hogy a második felvonás sem hoz komoly változást a játék képében, de a győriek színeiben, bajnoki mérkőzésen első alkalommal pályára lépő Rudolf Gergely egyenlítése felpörgette a vendégeket, akik a hajrában előbb egy meg nem adott gólt szereztek, majd Lázok János révén a maguk javára fordították az eredményt. Az MTK ziccerei kimaradtak, így a fővárosiak megszakítás nélkül ötödik alkalommal szenvedtek vereséget a bajnokságban. Ezt a hatharom.com tippje jó előre jelezte, a hét közepén még az MTK-t favorizálták a bukik, így az ajánlat idején még igen kecsegtető oddson lehetett fogadást kötni a Győr sikerére. A vendéggyőzelmet egy biztonságosabb (+0-s ázsiai hendikepes) opcióval ajánlottuk, ugyanis döntetlen esetén a tét visszajárt volna, azonban végül nyertes lett a tipp.

OTP Bank Liga
7. forduló
INFO MTK Budapest-Győri ETO FC 1-2 (1-0) TIPP
Hidegkuti-stadion, 500 néző, v.: Andó-Szabó
 
gólszerzők: Kanta J. (18.), illetve Rudolf G. (66.), Lázok (90.)
sárga lap: Lang (37.)
 
MTK: Hegedüs L. - Poór (Hajdú Á., 87.), Kálnoki Kis, Vukmir, Fejes A. (Kelemen D., a szünetben) - Pölöskei Zs., Batik - Frank (Vass P., 76.), Kanta J., Ladányi - Eppel
 
Győr: Kamenár - Svec, Lipták, Lang, Völgyi - Kronaveter (Kalmár Zs., 91.), Kamber, Pátkai - Varga R. (Kink, 79.), Andric (Lázok, 57.), Rudolf G.
[1480562] 2013-09-15 18:30:00 MTK - Győrx;