Tenisz

Edzőcserék után most az ütőjét váltja Wozniacki

  • VNA

Új ütőt tesztel a korábbi világelső, a dán Caroline Wozniacki, aki mindent megtesz, hogy visszakapaszkodhasson a rangsor élére.

Nem alakult jól az európai salakpályás idény a korábbi világelső, Caroline Wozniacki számára. A dán játékos öt vereség mellett csupán egyetlen sikert tud felmutatni az utóbbi hetekben, így továbbra is küzd azzal, hogy visszataláljon ahhoz a formájához, ami két éve a világranglista élére repítette őt. Az ezen a héten az eastbourne-i tornán játszó Wozniacki korábban edzőcserékben látta a gondok megoldását, most viszont úgy tűnik, hogy felszerelése "tökéletesítésében" véli felfedezni a kivezető utat. 

Wozniacki pályafutása elején végig Babolat ütőkkel játszott, majd 2011-ben csatlakozott a Yonex csapatához. "Próbáljuk keresni a lehető legjobb megoldást, hogy az ütőmmel még erősebb, még hatékonyabb lehessen a játékom" - válaszolt az új dizájnú, fekete színű ütőjét firtató újságírói kérdésekre a csinos játékos, aki kedden a csípősérülés miatt 2-6, 2-2-es állásnál visszalépő Tamira Paszek ellen jutott tovább.