Férfi kézilabda

Ez már nem áprilisi tréfa, Nagy Lászlót is akarja Császár mellé a PSG

Francia sajtóinformációk szerint a Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapata le akarja igazolni Nagy Lászlót az MKB Veszprém együttesétől.

A L'Équipe híre és a bal oldalon látható, facebookon keringő kép szerint a PSG a már bejelentett igazolásai - Igor Vori, Daniel Narcisse, Fahrudin Melic és Császár Gábor - mellé Nagy Lászlót is szeretné megszerezni, és már egy hónapja tárgyalásban van az MKB Veszprémmel.

A magyar bajnokság alapszakaszának győztese állítólag 250 ezer eurós kivásárlási árat állapított meg Nagy esetében.

A klasszis, karrierje nagy részét Barcelonában töltő átlövő korábban éveken keresztül nem szerepelt a magyar válogatottban, a legtöbb információ szerint közel állt ahhoz, hogy a spanyol válogatottal szerepeljen a londoni olimpián, majd váratlanul nem tette le az állampolgári esküt Spanyolországban, ehelyett Mocsai Lajos együttesével negyedik lett az ötkarikás játékokon, egyúttal az MKB Veszprém játékosa lett. Az idei szezonban kulcsszerepet vállalt abban, hogy a bakonyi klub megnyerte a magyar bajnokság alapszakaszát és a Magyar Kupát, a Bajnokok Ligájában első helyen végzett csoportjában, majd a negyeddöntőig jutott, ahol szombaton búcsúztatta a címvédő Kiel két egygólos győzelem után.

Korábban a német Füchse Berlin honlapján jelent meg egy hír arról, hogy Nagy László hozzájuk igazol, de mint kiderült, a Rókák ezt mindössze áprilisi tréfának szánták.