Hathárom TV

Ha kis vereségre játszunk, nagy zakó lehet belőle - Nagy László

  • Vásárhelyi Tamás

Az MKB Veszprém válogatott kézilabdázó klasszisai optimistán készülnek a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő párharcra, erről árulkodott Nagy László és Császár Gábor, a DigiSport által összehívott sajtótájékoztatón tett nyilatkozata.

Hétfőn a DIGI Kft. egy erre a célra összehívott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a csatorna az idei szezon hátralévő részében az MKB Veszprém férfi kézilabda csapatának mezszponzora lesz. A bejelentés alkalmából két válogatott klasszisunk, Császár Gábor és Nagy László is megjelent, akiket természetesen már a THW Kiel elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája negyeddöntő párharc foglalkoztat. A válogatott mellett a klubcsapatukban is húzóembernek számító két kiváló játékos arról is beszélt, hogy miként látják a németek elleni esélyeket.

A Hathárom TV alábbi riportfilmjéből azt is megtudhatjátok, hogy ki modellezte le odahaza a csapatból háromszor is a negyeddöntős BL-sorsolást, kit álmodott meg ennek során ellenfélnek, sőt arra is fény derül, vajon Nagy Laci tudott-e az őt érintő április elsejei tréfáról:

EHF Bajnokok Ligája
A DigiSport közvetítései:
EHF Bajnokok Ligája, negyeddöntők:
THW Kiel – MKB Veszprém KC 2013. április 21. 17:15
MKB Veszprém KC - THW Kiel 2013. április 27. 16:00
EHF Bajnokok Ligája Final Four, Lanxess Arena, Köln
Elődöntők: 2013. június 1. (szombat)  
Döntő, bronzmérkőzés 2013. június 2. (vasárnap)  
A DIGI Sport a Veszprém BL-negyeddöntőit illetve a Final Four minden meccsét a helyszínről, élőben közvetíti.