NB I

A győztes csapat edzője sem volt elégedett Újpesten

Az Újpest 1-0-ra győzött a Kaposvár ellen az OTP Bank Liga 22. fordulójában, ennek ellenére Mar Leliévre, a lila-fehérek edzője nem értékelt elégedetten a Sport Tv-nek adott interjújában.

Marc Leliévre (Újpest): "Nem ismertem ma fel a csapatomat, nem láttam, amit a Ferencváros és a Debrecen ellen. Ennek ellenére a három pontnak és a győzelemnek örülhetünk. A játékunk, a labdaátvételek lassúak voltak, nem volt elég a lendület. A Kaposvár nagyon szervezetten játszott, nekünk is így kellett volna."

Prukner László (Kaposvár): "Nem voltam népszerű, és most sem leszek népszerűbb Újpesten. Nem szabadott volna elvesztenünk ezt a meccset. A mi egyéni döntéseinkben lévő hibák hozták az Újpest győzelmét, amit sajnálok, mert időnként jól játszottunk. Az első félidőben volt egy gólunk, aminél úgy éreztem, hogy nem volt les, de természetesen ezt meg fogom nézni, hogy igazam volt-e. Sok mindent magunknak köszönhetünk, mert amikor idegenben le tudunk focizni egy csapatot, akkor nem férnek bele a hibák."