Bajnokok Ligája

Megúsztuk egy csúnya monoklival - Jupp Heynckes

A Bayern München hazai 2-0-s veresége ellenére idegenben szerzett több góllal továbbjutott az Arsenal ellenében a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből. Jupp Heynckes, a Bajorok vezetőedzője a meccs után elismerte, hogy gyengén játszottak.

Jupp Heynckes a Bayern München-Arsenal mérkőzésen a Bajnokok Ligájában 2013-ban.

"Összességében kritikusnak kell lennünk a mai teljesítményünkkel szemben. De a végén csak megúsztuk egy csúnya monoklival. A korai gól miatt egy kicsit elvesztettük a taktikánkat és a ritmusunkat. Nem mondanám, hogy meglepődtünk, de nem nagyon tudtunk reagálni az első félidőben. Nem voltunk olyan nyugodtak, mint szoktunk lenni" - értékelte szigorúan csapata teljesítményét a szakember, aki szerint bőven van mit tanulniuk a párharcból.

"Példaként kell előttünk állnia a meccsnek: nem jutunk tovább, amíg nem játsszuk le mindkét mérkőzést. Láthattuk, hogy a Bajnokok Ligája más, mint a Bundesliga. Nehéz találkozót játszottunk, kikaptunk 2-0-ra. Ez figyelmeztető lehet. A tét nagy és alázatosnak kell lennünk. Nem kellett volna hagynunk, hogy ez történjen. Az Arsenalnak nem volt veszítenivalója. Keményebben kellett volna küzdenünk, de talán ez után felébredünk" - mondta.