Bajnokok Ligája

Az Arsenal nem akármilyen klub - Jupp Heynckes

A Bayern München szerdán látja vendégül az Arsenalt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A Bajorok 3-1-re nyertek Londonban, ennek ellenére nem veszik félvállról az ellenfelet.

"Londonban egy nagyon szép napunk volt. De ettől ez még a Bajnokok Ligája és az Arsenal nem akármilyen klub" - mondta az odavágóról Jupp Heynckes, a Bayern vezetőedzője. "Ismerem és elismerem Arséne Wengert, tudom, hogy a csapata mindent meg fog próbálni. Mindenre felkészültünk."

Jupp Heynckes a Bayern München vezetőedzőjeként 2013-ban.

A szakember felelevenítette az Ágyúsok Milan elleni tavalyi párharcát, amiben az olasz csapat 4-0-ra nyerte az első meccset, majd kis híján elszórakozta a továbbjutást egy 3-0-s vereséggel a visszavágón.

A mérkőzéshez való hozzáállás kapcsán egyetértett mesterével Philipp Lahm, a Bajorok csapatkapitánya is: "Az Arsenalnak támadnia kell. De meg kell mutatnunk, hogy nincs esélyük. Saját magunkra kell koncentrálnunk. Ha az elejétől megfelelően koncentrálunk, nehéz lesz legyőzni minket. De még nem jutottunk tovább."

A Bayern hétvégi bajnokiját kihagyó Arjen Robben és Mario Gomez valószínűleg játszhat majd szerdán, Franck Ribéry viszont biztosan kihagyja a találkozót. Heynckes szerint ugyanakkor az ő sérülése sem súlyos, csütörtökön már valószínűleg edzhet.

A szerdán 20:45-kor kezdődő Bayern München-Arsenal mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be a hatharom.com-on!

[1382398] 2013-03-13 20:45:00 Bayern München - Arsenalx;