La Liga

A gyilkosságot is elnézték volna Mourinhónak a sikerek idején - Piqué

Keményen kiosztotta José Mourinhót a Barcelona védője, Gerard Piqué. A hátvéd szerint a Real Madrid mesterének korábban mindent elnéztek a sikerek miatt, pedig már akkor sem viselkedett tisztességesen.

Piqué

Régen üzengetett egymásnak a barcelonai és a madridi tábor, de most újra kezdődhet a csata. Gerard Piqué, a katalán gárda védője kendőzetlenül elmondta véleményét a Real edzőjéről, José Mourinhóról és a spanyol sajtóról.

"Nevetségesnek tartom, ami jelenleg Madridban zajlik - mondta Piqué az AS-nek. - Amikor a Realnak jól ment, akkor még egy gyilkosságot is elnéztek volna Mourinhónak. Emlékezhetünk rá, a Camp Nouban kis híján kinyomta Tito Vilanova szemét és hány meccsre tiltották el? Egyre sem. Elnézték neki, mert sikeres volt, most viszont nem megy a Realnak és hirtelen mindenkinek feltűnik milyen inkorrekt. Azonnal kritizálják őt, mert kihagyja a csapatból Casillast vagy mert nekimegy egy újságírónak. Mourinho nem most lett ilyen, már korábban is így viselkedett, csak a sikerek miatt mindent megengedtek neki. A sajtónak nem szabadna így viselkednie, és ezt a madridi valamint a barcelonai újságokra is értem."