Bajnokok Ligája

A világ legjobbjai ellen készül a Szpartak spanyol középpályása

José Manuel Jurado, a Szpartak Moszkva középpályása a kedd esti, FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt elmondta, a katalán sztárcsapat játékosai továbbra is a világ legjobbjai közé tartoznak.

"A Barcelona nem sokat változott, továbbra is kiváló labdarúgók alkotják a keretét, akik a világ legjobbjai" - fogalmazott a 26 esztendős játékos, aki kölcsönben szerepel a piros-fehéreknél. "Ahogy a korábbi években, úgy most is rendkívül nehéz lesz legyőzni őket. Megpróbáljuk, de borzasztóan nehéz lesz. A világ egyik legjobb csapatával állunk majd szemben, akik a leginkább játsszák is a futballt."

Jurado nehéz csatára számít a Barcelona ellen - Fotó: rian.ru

A Schalke 04-től kölcsönvett középpályás hozzátette, a Szpartak jó csapat, jó játékosokkal, amely az utóbbi bajnoki mérkőzéseken jó formát mutatott. Azt már mi tesszük hozzá, hogy a fővárosiak legutóbbi négy Premjer Liga-találkozójuk közül hármat megnyertek, legutóbb pedig döntetlent értek el a Volga Nyizsnyij Novgorod vendégeként. Unai Emery tanítványai már ötödikek a tabellán, igaz, tíz pontos hátrányból követik az éllovas CSZKA-t.

"Elégedett vagyok a teljesítményemmel. Ötször voltam kezdő a szezonban, két gólt szereztek, és néhány gólpasszt is kiosztottam" - zárta mondandóját Jurado, aki még nem döntött arról, hogy kölcsönszerződése lejárta után marad-e Oroszországban.