Férfi kézilabda BL

A Veszprém edzője és az ellenfél is Alilovicot dicsérte

Az MKB Veszprém történelmi, 27-26-os győzelmet aratott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az Atlético Madrid otthonában, ahol korábban még sosem sikerült nyernie. A résztvevők Mirko Alilovic és a cserék szerepét, illetve hazai oldalon a csapatot sújtó sérüléseket emelték ki a találkozó utáni értékelésükben.

Antonio Carlos Ortega, az MKB Veszprém vezetőedzője: "Gratulálok a csapatnak, fantasztikus teljesítmény nyújtottak, ahogy a Madrid is. Döntő jelentőségű volt, hogy minkét félidőben volt egy jó negyedórás periódusunk. Mirkónak az utolsó percekben nagyon fontos védései voltak, Dahl a másik oldalon végig kiemelkedően védett. Fontos két pontot szereztünk."

Cristian Ugalde, az MKB Veszprém szélsője: "Nagyon fontos meccs volt, egy nagyon jó Madridot sikerült legyőznünk. Sok új játékos lépett pályára mindkét csapatban, mindkét gárdának kell idő ahhoz, hogy összeszokjon. A meccs végére több friss játékosunk maradt a sok cserének köszönhetően, ez döntő jelentőségűnek bizonyult."

Talant Dusebajev, az Atlético Madrid vezetőedzője: "Gratulálok a Veszprémnek! Idén ez volt a harmadik vereségünk, sok új játékosunk van, idő kell, mire csapattá érünk, ehhez türelmet kérek a szurkolóinktól. Sajnos két játékosunk is súlyos sérülést szenvedett, ezzel nagy esélyt adtunk a Veszprémnek."

Roberto Garcia Parrondo, az Atlético Madrid szélsője: "Gratulálok a Veszprémnek! Apró momentumok döntöttek, az utolsó 10 percben Alilovic megpecsételte a sorsunkat. Sajnos két súlyos sérülés érte a csapatunkat, remélem, mihamarabb felépülnek."

Forrás: mkbveszprem.eu