Ligakupa

A Kecskemét edzője megmutatná, hogy kell mérkőzést vezetni

Török László, a Kecskemét vezetőedzője elégedetlen volt a játékvezetés színvonalával csapata Ferencváros elleni Ligakupa-mérkőzésén.

A KTE 2-1-es vereséget szenvedett az Albert Stadionban a Ligakupa második fordulójában, és Mohl Dávid kiállítása miatt emberhátrányban fejezte be a mérkőzést.

"Az elején jól kezdtünk, de utána a Ferencváros átvette az irányítást. Ezzel együtt is voltak olyan periódusok, amikor jól játszottunk emberhátrányban is. Súlyos egyéni hibából kaptuk a második gólt, ennek ellenére megvédem a csapatomat. Ha 20 évvel fiatalabb lennék, elmennék játékvezetőnek, és megmutatnám, hogy kell levezetni egy mérkőzést, mert ez nevetséges, amit az utóbbi időben művelnek velünk" - mondta Török László a találkozó után a Sport Tv-nek adott értékelésében.

Ricardo Moniz, a Ferencváros holland mestere sem volt teljesen elégedett a győzelem ellenére sem: "Már az első félidőben több gólt is lőhettünk volna, és bosszantó, hogy megint kaptunk egyet, ezen javítanunk kell. Ma az egyéni képességek döntöttek, Somalia és Böde teljesítménye volt a különbség. Ugyanakkor a védekezésünkben még mindig túl sok a hiba."