Átigazolás

Swansea-ajánlat a magyar származású csatárért

A Premier League-ben szereplő Swansea City ajánlatot tett Nicolas Fedorért, ismertebb nevén Mikuért. A Getafe venezuelai-magyar támadójáért kínált átigazolási összeget a felek nem hozták nyilvánosságra, Ángel Torres Sánchez, a spanyol klub elnöke azonban 10 millió eurót kérne a madridiakat 2010 óta erősítő játékosért.

A magyar származású Miku a következő idényt a Premier League-ben kezdheti? - Fotó: que.es

A Michael Laudrup irányította walesi együtt szívesen látná soraiban a 26 esztendős, édesapja révén magyar származású Mikut, az ügylet minél gyorsabb lebonyolítása érdekében pedig meg is tette ajánlatát a venezuelai válogatott támadóért.

A Marca értesülései szerint egy korábbi összeget már elutasított a Getafe, melynek elnöke, Ángel Torres Sánchez 10 millió euróval szeretné gyarapítani a klub bankszámláját a transzfer során. Miku szerződése 2014-ig érvényes a madridiakkal, ám a fenti vételár kicsikarása még így is meglehetősen bátor vállalkozásnak tűnik.

Ennek ellenére nem kizárt, hogy a felek végül megegyeznek, a Valenciánál nevelkedő csatár pedig a Premier League-ben is kipróbálhatja magát.