NB II

Megkezdték a felkészülést a Vasas labdarúgói

A Vasas labdarúgócsapata megkezdte a felkészülést a 2012/2013-as szezonra - írja a klub hivatalos honlapja. A 101 éves egyesület futballistái a következő idényben az NB II-ben kénytelenek szerepelni.

Az edzés előtt az öltözőben járt Markovits László, az Vasas SC elnöke és Kovács Norbert, a Vasas Futball Kft. még hivatalban lévő, ám ebbéli funkciójában utolsó munkanapját töltő ügyvezetője.

A gyakorlást Tóth András megbízott szakvezető és Gróf Attila kapusedző vezényelte a meglehetősen nagy létszámú társaságnak, amelyben feltűnt számos eddig kölcsönben szereplő labdarúgónk is, az élő szerződéssel rendelkezők, vagy éppen a Vasas Kubala Akadémia előző szezonbeli U19-es együttesét erősítő tehetségek mellett.

Az edzés jelentős része futásból állt, de a végén a labdával is találkozhattak a játékosok az Illovszky-stadion gyepén, az elmúlt napok hősége után némileg frissebb időben.

"Én egészen a bajnokság kezdetéig elkészítettem a felkészülési tervet, ezen a héten biztosan eszerint dolgozunk majd" - nyilatkozta a vasassc.hu-nak Tóth András. "Napi egy edzés szerepel a programban, mivel jó sokan vagyunk, így nem okoz majd gondot a hétvégi egymás elleni mérkőzésre a két csapat tagjainak kijelölése."