Libertadores-kupa

A partjelző igen egyértelműen kijelölte a 9 métert Neymarék meccsén - videó

megosztom

A magyar idő szerint csütörtök hajnalban rendezett Libertadores-kupa visszavágón - amely a Corinthians továbbjutását hozta a Santos ellenében - igen aktívan kivette a részét a munkából a játékvezető egyik asszisztense.

Altemir Hausmann partjelző egy szabadrúgásnál először csak a labda kapu felőli oldalán jelölte ki a 9 méteres távolságot a Dél-Amerikában használatos, eltűnő festékspray-vel, majd miután a játékosok a többi oldalon nem voltak hajlandóak elég távol állni a játékszertől, visszaszaladt a pályára, és körbefújta őket, hogy biztos megértsék, hova kell helyezkedniük.

Amint arról korábban beszámoltunk, a mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget, ami az első találkozót 1-0-ra megnyerő Corinthians továbbjutását jelentette.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom