Jótékonykodás

Messi és Drogba Cavani és Forlán ellen lép pályára

  • MTI
megosztom

A világ legjobbjának eddig háromszor megválasztott Lionel Messi veszélyeztetett gyermekek támogatására létrehozott alapítványának pénzét gyarapítja annak a jótékonysági futballmérkőzésnek a bevétele, amelyen maga az argentin világsztár is fellép június 23-án Miamiban.

Messi szabadidejében sem tétlenkedikA Csillagok találkozója elnevezésű jövő szombati meccsen a sztáralakulatokat két edzőhíresség, a brazil Dunga, illetve az olasz Fabio Capello dirigálja.

Az FC Barcelonát erősítő Messi a Dunga-féle együttesben lép pályára, s ebben a gárdában kap helyet többek között a spanyol kapus, José Manuel Pinto, továbbá két argentin védő, Javier Mascherano és Martín Demichelis, aztán az olasz Alessandro Nesta, a szlovák Marek Hamsik, a támadósorban pedig a londoni Chelsea-vel az idén Bajnokok Ligáját nyert elefántcsontparti Didier Drogba.

A Capello irányította "csillagcsapatban" játszik majd az olasz Marco Materazzi és Fabio Cannavaro, a brazil Lucio, az amerikai Clint Dempsey, az uruguayi Edinson Cavani, és a csatársort segíti utóbbi honfitársa, Diego Forlán.

A találkozót a csaknem 75 ezer néző befogadására alkalmas Sun Life Stadiumban rendezik meg.

megosztom