Barcelona

Orvosa szerint Abidalnak van esélye visszatérni májátültetése után

megosztom

A Barcelona játékosának, a daganatos betegsége miatt májátültetésen átesett Éric Abidalnak van esélye visszatérni a profi futballhoz operációját elvégző orvosa szerint.

Éric Abidal vesz részt a Barcelona labdarúgócsapatának edzésén 2011-ben.

Juan Carlos García-Valdecasas áprilisban műtötte meg a francia balhátvédet, és ő nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Abidal hamarosan újra pályán legyen: "A választ az idő adja meg, de ha Éric szervezete jól reagál, akkor semmi akadálya a visszatérésének. A máj körülbelül három hónap alatt regenerálódik, és a páciens a műtétet követő harmadik és hatodik hónap között általában visszatérhet normál életviteléhez" - mondta a sebész.

A 32 éves játékost 2011-ben már megműtötték, akkor egy tumort távolítottak el a májáról, és néhány hét után visszatérhetett. Idén márciusban derült ki, hogy betegsége kiújult, ezért transzplantációra volt szüksége.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom