Roland Garros

Babos kiemelt ellenfele visszalépett, egy selejtezőssel kezd a magyar

  • MTI
megosztom

Babos Tímea első fordulós ellenfele, a 11. helyen kiemelt orosz Vera Zvonarjova elhúzódó sérülése miatt visszalépett a francia nyílt bajnokság küzdelmeitől.

A magyar játékos csapatától származó információ szerint a nyitókörben Babos riválisa így a kazah Szeszil Karatantcseva lesz, aki a selejtező utolsó fordulójában kikapott, de most szerencsés vesztésként került a főtáblára.

Babos mérkőzése az eredeti terveknek megfelelően hétfőn nagyjából 12:30 órakor kezdődik. Rajta kívül további két magyar szerepel a főtáblán: Arn Gréta és Czink Melinda kedden lép majd pályára.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső , Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.

 

megosztom