Roland Garros

Már Djokovicsot is a japánok öltöztetik

  • VNA
megosztom

Új ruhában láthatjuk a világelső Novak Djokovicsot a Roland Garros ideje alatt, akit mostantól a japán Uniqlo cég öltöztet.

Nyolc éves együttműködés után szakított az olasz Sergio Tacchini céggel Novak Djokovics és a jövőben új "öltöztetője", a nálunk kevéssé ismert japán Uniqlo ruházatában teniszezik. A szerb világelső ennek megfelelően már az új logóval ellátott pólóban indul a párizsi salakpályás Grand Slam tornán. Az őt korábban szponzoráló olasz cég vezetői érthetően szomorúan vette tudomásul Djokovics döntését, de "elbocsátó üzenetükben" jelezték, hogy reálisan látják a helyzetet, szerintük ugyanis Djokovics "mostanra már túlnőtte az olasz márkát".

Djokovics elkezdte sportbeli sikereinek pénzesítését is, egy japán sportszergyártó arca lesz öt évig - Fotó: UNIQLO

Az Uniqlo márka jelenlegi legismertebb teniszezője a legjobb japán férfi játékos, a világranglista jelenlegi 18. helyezettje, Kei Nishikori, aki viszont sérülése miatt nem indulhat el Párizsban. Djokovics öt évre kötelezte el magát az Uniqlo márkához.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Rafael Nadal teniszfelszerelését!
A Roland Garros ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény egy Rafael Nadal teniszfelszerelés (a Nike 2012-es modelljei):
Rafael Nadal baseball sapka, Rafael Nadal tenisz cipő, Rafael Nadal melegítőfelső , Rafael Nadal tenisz póló, Rafael Nadal tenisz rövidnadrág, Rafael Nadal teniszütő (Babolat). A nyertes a felszerelés mellett öt óra ingyenes teniszoktatásban is részesül Csurgó Virág jóvoltából a Kőér Tenisz Klubban.

 

megosztom