Premjer Liga

Dzsudzsák-kapufával ikszelt a Dinamo a Szpartakkal

A szerdai játéknap moszkvai rangadóján 1-1-es döntetlen született a Premjer Liga rájátszásának 12. fordulójában.

A Szpartak-Dinamo rangadón már a 3. percben megszületett az első gól, a vendégeknél kezdőként pályára lépő Dzsudzsák Balázs csapattársa, Kevin Kuranyi egy lapos átlövésből volt eredményes. (0-1)

A Dinamónak az első félidőben bőven volt lehetősége a meccs eldöntésére, Kuranyinak és Szemsovnak is voltak helyzetei, de a legközelebb Dzsudzsák járt a gólszerzéshez, aki szögletből közvetlenül találta el a felső lécet.

Dzsudzsák Balázs a Dinamo Moszkva és a CSZKA Moszkva mérkőzésén a Premjer Ligában 2012-ben.

Betalálni nem tudtak a vendégek, és a szünet után gyorsan egyenlített a Szpartak Ari lövésével, aki elől kétszer nem tudták tisztázni a labdát a védők, harmadszor pedig már megtalálta a jobb alsót. (1-1)

Ezt követően inkább a hazaiak kerültek fölénybe, de Emenike minden lehetőséget elszórakozott. A hajrára visszavette a kezdeményezést a Dinamo - amelyből Dzsudzsákot az 58. percben lecserélték -, de Kuranyi láthatóan elfáradt, és hiába került többször a kapu elé, eltalálni nem tudta azt.

Így egyik csapat sem talált már a kapuba, döntetlen lett a meccs vége, amivel a Dinamo megőrizte egypontos előnyét a Szpartak előtt. A később pályára lépő CSZKA Moszkva ugyanakkor elveheti Dzsudzsák Balázs együttesétől.

A már bajnok Zenitben Huszti Szabolcs a kispadon kapott helyet a Rubin Kazany elleni idegenbeli meccsen. A magyar középpályás a 77. percben állt be, eddigre a Kazany kétszer szerzett vezetést, a vendégek azonban mindkétszer egyenlíteni tudtak. Újabb gól már nem született, így 2-2-vel ért véget a találkozó.

Premjer Liga
rájátszás, 12. forduló
Szpartak Moszkva-Dinamo Moszkva 1-1 (0-1)
gólszerzők: Ari (47.), illetve Kuranyi (3.)
Rubin Kazany-Zenit Szentpétervár 2-2 (1-0)
gólszerzők: Rjazanycev (8.), Natcho (59.), illetve Szemak (50.), Arsavin (68.)