Bajnokok Ligája

Köszönet Ronaldónak, Sergio Ramosnak és Kakának a bátorságukért - Casillas

Iker Casillas, a Real Madrid csapatkapitánya a facebookon üzent csapatársainak és a szurkolóknak a Bayern München elleni BL-kudarcot követően.

Cristiano ronaldo, a Real Madrid portugál támadója, a Bayern München ellen kihagyott büntetőjét követően

A Real Madrid szerda este tizenegyespárbajt követően maradt alul a Bayern Münchennel szemben a Bajnokok Ligája elődöntőjének madridi visszavágóján. Iker Casillas, a sok nagy csatát megélt hálóőr facebook-oldalán köszönte meg a szurkolók támogatását, és csapattársait is méltatta. " Köszönjük a szurkolóink támogatását, és mindenek előtt köszönet Cristianónak (Ronaldo), Sergio Ramosnak és Kakának a bátorságukért" - igyekezett bátorítani társait a Real Madrid csapatkapitánya, miután elhibázták büntetőiket a 11-es párbajban.

Casillas kiemelte a rajongók szeretetét, akik a nehéz pillanatokban is mellettük állnak. "Veletek könnyebb lesz, mostantól már csak a ligára koncentrálunk " - utalt a portás a bajnoki cím megszerzésének lehetőségére.

Végezetül Casillas a jövőre is kitért, és hangsúlyozta, a következő szezonban újra megpróbálják elhódítani a legrangosabb európai klubtrófeát: "Már csak egy apró lépés hiányzott Münchenig, de jövőre újra megpróbáljuk, a mostani kudarc csak megerősít bennünket."

Bajnokok Ligája, elődöntő, 2. mérkőzés
Real Madrid (spanyol)-Bayern München (német) 2-1 (2-1, 2-1, 2-1) - 11-esekkel: 1-3
Santiago Bernabéu Stadion, 80 ezer néző, v.: Kassai Viktor
Továbbjutott: a Bayern München 3-3-as összesítéssel, 11-esekkel.
gólszerzők: Ronaldo (6., 14., az elsőt 11-esből), illetve Robben (27., 11-esből)
sárga lap: Pepe (27.), Arbeola (59.), Granero (115.), illetve Alaba (6.), Robben (90.), Luiz Gustavo (102.), Badstuber (104.)
 
Real Madrid: Iker Casillas - Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Sami Khedira - Angel Di María (Kaká, 75.), Mesut Özil (Esteban Granero, 111.), Cristiano Ronaldo - Karim Benzema (Gonzalo Higuaín, 105.).
 
Bayern München: Manuel Neuer - Philipp Lahm, Jerome Boateng, Holger Badstuber, David Alaba - Bastian Schweinsteiger, Luiz Gustavo - Arjen Robben, Toni Kroos, Franck Ribéry (Thomas Müller, 95.) - Mario Gomez.